Opvoedadvies, persoonlijk en helder

Kinderen opvoeden is leuk! U ontdekt steeds meer over uw kind en u ziet hoe uw kind zich ontwikkelt. Maar soms is opvoeden lastig. Dan vraagt u zich misschien af of u het goed doet. Welke grenzen u moet stellen aan uw kind of wat u moet doen als uw kind niet goed wil eten of steeds uit zijn bed komt ’s avonds. En zo zijn er allerlei vragen. Hoe ga je het beste om met driftbuien? Hoe kun je je kind helpen zindelijk te worden? Hoe ga je om met een kind dat heel druk is? Of met een kind dat het niet leuk vindt op school?

Antwoord op kleine en grotere opvoedvragen

Onze pedagoog kan u helpen met kleine maar ook met grotere vragen zoals hoe ga je om met een scheiding, of ziekte? En bij oudere kinderen met vragen over puberteit, zakgeld, verliefdheid en de omgang met social media en internet.

Thema-bijeenkomst bij u thuis

Heeft u een specifieke opvoedvraag waar u een thema-bijeenkomst voor zou willen organiseren? Dat kan! Dus wilt u bijvoorbeeld met een aantal andere ouders een avond organiseren rondom een thema als ‘peuterpubertijd’ of ‘hoe zorg ik ervoor dat mijn kind lekker eet’, neem dan contact met ons op. Wij nemen uw wensen graag met u door.

Contact

Informatie en advies kunt u op veel manieren krijgen bij Zo Opvoedadvies. Dat kan per telefoon of via een persoonlijk advies op ons kantoor. In overleg kan iemand ook bij u thuis komen voor een gesprek.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via pedagogischadvies@zokinderopvang.nl. Of bel tijdens ons telefonisch spreekuur op dinsdag van 10.30 tot 11.30 uur en op vrijdag van 13.30 tot 14.30 uur via telefoonnummer 070 345 8563.

Aan een telefonisch consult zijn geen kosten verbonden. Wilt u een uitgebreid consult of wilt u bijvoorbeeld een afspraak maken voor een thema-bijeenkomst? Dan maken wij graag een offerte op maat voor u. Neem contact op met een van de assistent-pedagogen, Monique van Aken,orthopedagoog of Moniek Kroon, pedagoog voor uw opvoedvraag.

Moniek Kroon           Monique van Aken