<< terug naar vestigingen

Zo op de Scarpejaantjes

Watertorenstraat 8
4694 AZ Scherpenisse

Bij peuteropvang Zo op de Scarpejaantjes spelen de kinderen in de gezellig ingerichte ruimte op vaste dagdelen samen. Er zijn maximaal 8 kinderen met één vaste leidster, Marieke den Ouden. Zij is een zeer competente peuterleidster met een christelijke achtergrond. Bij Zo leren de peuters spelenderwijs en breiden hun ervaringswereld uit. Door middel van spel- en ontwikkelingsmateriaal, buiten spelen, knutselactiviteiten, liedjes zingen en spelletjes doen, leren ze iedere keer iets bij. Taalstimulering is hierbij heel belangrijk.

Door de vaste koppeling van dagdelen hebben de groepen in principe elke week dezelfde samenstelling. Zo ziet uw kind elke keer dezelfde, vertrouwde gezichten en voelt het zich veilig.

Op deze vestiging is een Peuter Plus Programma. Dit houdt in dat uw kind tegen een gereduceerd tarief extra dagdelen naar de peuterspeelzaal mag komen. Tijdens deze dagdelen besteedt de groepsleiding met name extra aandacht aan de stimulering van de taal- en motorische, maar ook sociaal-emotionele ontwikkeling van uw peuter.

Wilt u meer informatie over Zo op de Scarpejaantjes of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Neemt u dan contact op met onze vestigingsmanager.

Opvangvormen
dagopvang, peuteropvang
Vestigingsmanager
Thea van de Velde
Telefoon
0166 745 038
Mobiel
0646848680
E-mail
pszscarpejaantjes@zokinderopvang.nl
Twitter
@zokinderopvang
LRKP KDV
124432190

Download Definitief Inspectierapport KDV Zo op de Scarpejaantjes

Openingstijden Peuteropvang
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 8.30 - 11.00 uur
Woensdag: 8.30 - 11.00 uur
Donderdag: 8.30 - 11.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 11.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Foto Marieke

Marieke den Ouden (Pedagogisch medewerker)

Foto Thea

Thea van de Velde (Pedagogisch medewerker)