<< terug naar vestigingen

Laan van Poot 93
2566 EA Den Haag

Op een natuurrijke locatie omringd door de Bosjes van Poot en vlakbij het Scheveningse strand vindt u de Outdoor BSO. Deze typische buiten-BSO zit in het pand De Duinpan van scoutinggroep Be Pals.

In deze super coole BSO! vindt u de kinderen zoveel mogelijk buiten en in de natuur. Daar kunnen ze heerlijk bewegen en ontdekken. Midden in de bossen en vlakbij het strand is dat natuurlijk geen enkel probleem.
Pal voor de deur van de BSO ligt ook een grote, natuurlijke speeltuin. De kinderen leven zich hier naar hartenlust uit. Verder liggen in de nabije omgeving veel sportverenigingen.

De nadruk ligt op deze vestiging echt op avonturen beleven en uitdagingen aangaan in de natuur met activiteiten als speurtochten, hutten bouwen, hout hakken, vuur maken, broodjes bakken, sporen van dieren zoeken, vliegeren, GPS tochtjes, plantennamen leren kennen, knopen en nog zoveel meer.

Scholen waar wij kinderen ophalen zijn:
- De Galvanischool
- Europese School
- Heldringschool
- Houtrustschool
- Basisschool de Parkiet

Wilt u meer informatie over deze geweldig uitdagende BSO, of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruit ziet? Neemt u dan contact op met de vestiging.

Opvangvormen
outdoor bso
Outdoor BSO met uitdagend programma!
Vestigingsmanager
Ingrid Delpeut
Telefoon
0625218989
Mobiel
0625218989
E-mail
duinpan@zokinderopvang.nl
LRK BSO
310550257

Download Inspectierapport Outdoor BSO Zo in de Duinpan mei 2017

Openingstijden BSO
Maandag: 14.45 - 18.30 uur
Dinsdag: 14.45 - 18.30 uur
Woensdag: 14.45 - 18.30 uur
Donderdag: 14.45 - 18.30 uur
Vrijdag: 14.45 - 18.30 uur
Zaterdag: Gesloten

De kinderen spelen op woensdag en vrijdag bij Zo aan de 2e Sweelinckstraat.

Foto Ingrid

Ingrid Delpeut (Vestigingsmanager)

Mijn naam is Ingrid Delpeut, 40 jaar en vestigingsmanager bij Zo Kinderopvang & Bso.
Ik heb een zoon van 13 jaar en houd van sporten/fietsen/ wandelen en gezellig uit eten gaan met vriendinnen; op stap met mijn gezinnetje en wanneer het weer het toelaat heerlijk naar onze stacaravan op de Veluwe, dat is genieten!
Op mijn vestigingen vind ik het fijn dat er ruimte is om het persoonlijk contact met de medewerkers aan te gaan, naast het feit dat ik de manager ben. Dit is mogelijk omdat het 2 kleine vestigingen zijn, de Sijzenlaan met 3 groepen en de Kleine Kamer met 2 groepen, dat past mij prima.

Meer lezen over Ingrid? Klik hier!

Foto Margriet

Margriet Wagner (Pedagogisch medewerker)