<< terug naar vestigingen

Zo Outdoor in de Duinpan

Laan van Poot 93
2566 EA Den Haag

Op een natuurrijke locatie omringd door de Bosjes van Poot en vlakbij het Scheveningse strand vindt u de Outdoor BSO. Deze typische buiten-BSO zit in het pand De Duinpan van scoutinggroep Be Pals.

In deze super coole BSO! vindt u de kinderen zoveel mogelijk buiten en in de natuur. Daar kunnen ze heerlijk bewegen en ontdekken. Midden in de bossen en vlakbij het strand is dat natuurlijk geen enkel probleem.
Pal voor de deur van de BSO ligt ook een grote, natuurlijke speeltuin. De kinderen leven zich hier naar hartenlust uit. Verder liggen in de nabije omgeving veel sportverenigingen.

De nadruk ligt op deze vestiging echt op avonturen beleven en uitdagingen aangaan in de natuur met activiteiten als speurtochten, hutten bouwen, hout hakken, vuur maken, broodjes bakken, sporen van dieren zoeken, vliegeren, plantennamen leren kennen, knopen en nog zoveel meer.

Wij halen kinderen op van diverse scholen. Neem contact met ons op om te weten of wij ook uw kind kunnen ophalen.

Wilt u meer informatie over deze geweldig uitdagende BSO, of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruit ziet? Neemt u dan contact op met de vestiging.

Opvangvormen
outdoor bso
Outdoor BSO met uitdagend programma!
Vestigingsmanager
Bianca Baltus
Adjunct
Margriet Wagner
Telefoon
0625218989
Mobiel
0625218989
E-mail
duinpan@zokinderopvang.nl
LRK BSO
310550257

Download Inspectierapport Outdoor BSO Zo in de Duinpan mei 2017

Openingstijden BSO
Maandag: 14.45 - 18.30 uur
Dinsdag: 14.45 - 18.30 uur
Woensdag: 14.45 - 18.30 uur
Donderdag: 14.45 - 18.30 uur
Vrijdag: 14.45 - 18.30 uur
Zaterdag: Gesloten

De kinderen spelen op woensdag en vrijdag bij Zo aan de 2e Sweelinckstraat.

Foto Bianca

Bianca Baltus (Vestigingsmanager BSO)

Hallo, ik heet Bianca Baltus en ik ben vestigingsmanager van de BSO van de Outdoor BSO Zo in de Duinpan en Zo aan de Jan van Nassaustraat. Ik hou van zeilen en skiƫn en woon samen in Leidschendam.
Ik heb gekozen voor mijn functie als vestigingsmanager bij Zo, omdat ik gek ben op kinderen en het leuk vind om te zien hoe zij zich ontwikkelen door de activiteiten die onze pedagogisch medewerkers met ze ondernemen. Zelf ben ik al 25 jaar actief bij een scoutinggroep in Leidschendam, waardoor ik veel ervaring heb met kinderen. Ook vind ik de functie als intermediair tussen ouders, medewerkers, scholen en kinderen interessant. Je houdt je bezig met veel verschillende taken en geen dag is hetzelfde!

Meer lezen over Bianca? Klik hier!

Foto Daisy

Daisy van der Zwan

Foto Margriet

Margriet Wagner (Adjunct Vestigingsmanager)