Zo Kinderopvang wint Haagse Onderwijsprijs 2021

Nieuws
16 september 2021

Zo Kinderopvang wint met de doe bus de Haagse Onderwijsprijs 2021

Vandaag hebben we vol trots de Haagse Onderwijsprijs 2021 in ontvangst genomen! We hebben gewonnen met de inzending van het duurzame idee van de doe bus. Dit idee hebben we samen bedacht met de kinderen en is helemaal afgestemd op de behoefte van de kinderen.  Bij Zo Kinderopvang streven we ernaar de kinderen op verschillende manieren uit te dagen en hier sluit de doe bus heel mooi op aan! Met de doe bus zetten we kwaliteiten en talenten van medewerkers in om kinderen uitdagendere activiteiten aan te bieden.  De doe bus is een elektrische bus vol met activiteiten en spelmaterialen en deze rijdt dagelijks langs de verschillende vestigingen en biedt daar de activiteiten voor de kinderen aan. Naast onze eigen vestigingen zal de doe bus ook langs gaan bij scholen om tijdens schooltijd de kinderen een breder aanbod te geven waarbij het lesprogramma verdiept en aangevuld kan worden.

Met het winnen van de Haagse Onderwijsprijs en daarmee het kunnen realiseren van de doe bus is een droom van de kinderen en de medewerkers van Zo Kinderopvang in vervulling gegaan! We hopen deze bus ook volgend jaar voor West Brabant aan te kunnen schaffen.

Kijk hier voor de video over de doe bus.

De volgende workshops staan voor de komende tijd op het programma.

Op slootsafari

Ga mee op slootsafari en waan je in een andere wereld. Hier wordt gejaagd naar eten. En is modder een veilige plek om te schuilen. Maar wist jij dat er zonder deze wereld bijna niks op aarde kan leven?

Avontuurlijk grenzen verleggen

Leren door doen, met avontuur als middel! Met uitdagende activiteiten werken we op een actieve manier aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Stap met ons in dit leuke avontuur!

Kunst dat ben jij!

Niemand is hetzelfde, iedereen is uniek! Elk kind is bijzonder. Zo ook met (graffiti) kunst. Zoveel vormen en kleuren. Pak de spuitbus, spray je gevoel in verschillende kleuren. Laat het gewoon gebeuren!

Jouw fantasie als superkracht!

Bij dramales leer je hoe je je fantasie kunt gebruiken als een soort superkracht, waarbij je jezelf heel goed leert kennen en precies weet welke talenten jij allemaal in je hebt!

 

 

Kosten

De kosten inclusief materialen bedragen

€150,- per workshop

€1425,- per 10 workshops

 

Wil je dat de doe bus ook op jouw school langs komt? Bel naar Carola Winter 06 11 872 331

Deel via: