Interview met Fleur, BBL student, Zo aan de Riouwstraat Den Haag

´Nu ga ik doen wat ik echt leuk vind!´
 

Carrière switch

Eind vorig jaar ben ik gestart met de BBL opleiding bij Zo aan de Riouwstraat. Via een oud collega werd ik getipt over jullie BBL traject. Op dat moment werkte ik nog in de horeca en dacht: Ja, nu ga ik doen wat ik echt leuk vind! Het is dus een echte carrière switch voor mij geweest. Ik dacht echt: ik ga dit nu doen, want over 10 jaar doe ik het misschien niet meer.

Warm welkom

Bij Zo was het contact gelijk goed. Ik werd heel fijn verwelkomd op de locatie, alles was goed geregeld. Persoonlijk, snelle reactie op mails, steeds zelfde contactpersoon.

Starten in de flexpoule

Nog een paar weken en dan ben ik klaar en ga ik starten in de flexpoule. Dat is een bewuste keuze, zo leer ik veel locaties kennen en kan ik ook nog veel leren. Ik heb zeker geen spijt van mijn keuze. Het is zo bijzonder om de kinderen te zien groeien en ontwikkelen. Van baby naar dreumes of van peuter naar kleuter. Dat is heel gaaf om te zien en mee te maken.

 

Binnenkort starten we weer met de BBL opleiding! Je kunt je nog inschrijven tot 31 december. Hier vind je meer informatie.