Opening nieuwe BSO (buitenschoolse opvang) in Nieuw Vossemeer

Nieuws
14 maart 2022

Opening nieuwe BSO (buitenschoolse opvang) in Nieuw-Vossemeer

In Nieuw-Vossemeer vlakbij de Dortmundstraat opent Zo Kinderopvang vandaag een nieuwe BSO Zo op de Vossenburcht. De nieuwe BSO is speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar. We trappen af met een knaller van een feestweek!

BSO speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar

Voor ons is het van groot belang dat kinderen met veel plezier naar de BSO gaan. De vraag naar BSO is afgelopen jaar enorm toegenomen. We gunnen ieder kind uit Nieuw-Vossemeer een plekje op onze BSO. Daarom zijn we ook enorm blij dat we drie middagen in de week gebruik kunnen maken van de ruimte in gemeenschapshuis de Vossenburcht. Dichtbij school en de Dortmundstraat is het een fijne plek om van daaruit ook buiten op avontuur te gaan! Deze BSO speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar, sluit enorm goed aan bij de belevingswereld en ontwikkeling voor deze leeftijdsgroep. Vanaf deze leeftijd ontwikkelen kinderen vaardigheden om mee te kunnen beslissen over activiteiten en dit is dan ook precies wat ze op deze BSO mogen!
Samen plezier maken met leeftijdsgenootjes, een uitdagend aanbod en gevarieerde workshops staan centraal.

Vooraf wennen

Voorafgaande aan de feestweek vinden wij het heel belangrijk dat de kinderen de kans krijgen om te wennen aan de nieuwe groep en de samenstelling. Daarom zijn wij afgelopen week gestart met een oefenmiddag. We ontvingen alle kinderen eerst bij Zo aan de Dortmundstraat. Na een gezamenlijk fruitmoment gaan we met de Skaters (kinderen vanaf 7 jaar) naar hun nieuwe BSO. Samen gaven we de nieuwe materialen een plekje in onze kast en mochten de kinderen met hun nieuwe speelgoed in de nieuwe BSO-ruimte aan de slag. Ook hebben wij ouders de mogelijkheid geboden om eventjes te komen kijken tussen 16.30 en 17.00 uur en ook de kinderen die op andere dagen bij ons op de buitenschoolse opvang zijn dan van harte welkom.

Feestelijke openingsweek!

Vanaf 14 maart wordt de nieuwe BSO groep dan officieel geopend! De hele week staat in het teken van de feestelijke opening en er zijn staan diverse leuke activiteiten voor de kinderen op het programma.

Benieuwd?

Ben je benieuwd naar onze nieuwe BSO? Neem dan contact op met vestigingsmanager Lisanne van Gastel, bel 0167- 745017 of mail vm.dortmundstraat@zokinderopvang.nl

Deel via: