BSO bij Zo aan de Van Vredenburchweg

Op de eerste verdieping van het pand van Zo aan de van Vredenburchweg vindt u de BSO. Kinderen van de verschillende basisscholen uit de omgeving komen na school en in de vakantie spelen en ondernemen!

Wij halen kinderen van deze scholen:

- Godfried Bomansschool
- Snijderschool
- Kronenburghschool
- Nicolaas Beetsschool
- Prins Mauritsschool
- ’t Prisma

Op onze BSO zijn de groepen klein en gemoedelijk. Een fijne, huiselijke plek om naartoe te gaan na een drukke schooldag. We gaan ook lekker veel naar buiten en bieden een wekelijks gevarieerd activiteitenprogramma. De BSO is op alle dagen geopend! In de 40 reguliere schoolweken (buiten de schoolvakanties) is dat na einde schooltijd tot 18.30 uur en in de vakantieweken zijn de kinderen al welkom vanaf 7.30 uur. Ook tijdens marge- of studiedagen van de scholen met wie wij samenwerken, zijn wij geopend.

Vakantieopvang

Zo aan de Van Vredenburchweg biedt ook vakantieopvang. Als het schoolvakantie is en de kinderen lekker vrij zijn, dan moet je dat vieren, vinden we bij Zo Kinderopvang. Daarom is er alle tijd om te bouwen, te spelen, te zingen en te dansen maar ook om uitstapjes te maken. We organiseren allerlei leuke activiteiten en workshops. Elke vestiging maakt een eigen programma voor de vakantie die u kunt vinden op de website. Kinderen beslissen bij ons zelf mee. Elke vestiging die vakantieopvang biedt, heeft een eigen kinderraad. Hierin zitten een aantal kinderen die meedenken over de activiteiten en workshops die we aanbieden.

Heeft u interesse in opvang voor uw (binnenkort) schoolgaande kind na schooltijd en/of in de schoolvakanties neem dan gerust contact op met Monique van der Harst, onze vestigingsmanager. Zij is te bereiken op 06 15883109 of via vanvredenburchweg@zokinderopvang.nl.

bsovanvredenburch