Nieuwe huisstijl Zo Kinderopvang

Nieuws
6 July 2021

Vol trots introduceren wij vandaag onze nieuwe huisstijl. Corona Koek, directeur Zo Kinderopvang onthulde vanmorgen om 7.15 het nieuwe logo via een Teams meeting aan alle medewerkers. In ons nieuwe logo komen onze kernwaarden op een warme en speelse manier tot uitdrukking: Onze kernwaarden groei, verbinding, duurzaamheid en plezier konden we niet voldoende kwijt in ons oude logo.

Zorg in verbondenheid en ontwikkeling met plezier

Het nieuwe logo staat allereerst voor kinderen; onze primaire focus in alles wat we bij Zo Kinderopvang doen. Het staat voor zorg in verbondenheid en ontwikkeling met plezier. We verbinden ons graag duurzaam met elkaar. Met kinderen, ouders, medewerkers en onze samenwerkingspartners.

Maar ook de wereld van de toekomst, waar onze kinderen van nu in zullen leven, gaat ons aan het hart. We willen als Zo Kinderopvang nu duurzame keuzes maken en de kinderen leren goed met de wereld om te gaan. De groene kleur brengt die boodschap over. Groei is te herkennen in de speelse en glooiende lijnen en de verschillende leeftijden van de kinderen die je in de kind silhouetten zal zien.

Nieuwe website

Ook onze website is geheel vernieuwd. Alle foto’s die je daar ziet, zijn van onze eigen vestigingen, eigen medewerkers en de kinderen. Met deze persoonlijke en echte foto’s willen we de verbinding die we voelen en het persoonlijke karakter van onze dienstverlening uitdragen.

Vestigingen in een nieuw jasje

De komende maanden voorzien we onze vestigingen allemaal van de nieuwe huisstijl. Vanaf het nieuwe jaar werken we uitsluitend nog met onze prachtige, nieuwe huisstijl. We hopen dat jullie de nieuwe huisstijl net zo mooi vinden als wij. En hoewel onze huisstijl verandert, verandert er niks in onze dienstverlening. We gaan zoals altijd voor een onvergetelijke tijd vol plezier en groei voor jouw kind!

Poppenkastshow

Ook alle kinderen worden natuurlijk meegenomen in onze nieuwe huisstijl. Voor de kinderen is er een leuke poppenkastshow opgenomen die ze deze week kunnen kijken. Hierin kunnen ze de beer van ons oude logo uitzwaaien.

Deel via:
Deze website maakt gebruik van cookies. Instellingen