Zo Kinderopvang start in Nieuw-Vossemeer extra peutergroep

Nieuws
7 May 2021

Zo Kinderopvang start in Nieuw-Vossemeer extra peutergroep

Je hebt het vast al gehoord? Vanaf 10 mei start Zo aan de Dortmundstraat met een nieuwe peutergroep. Zo kunnen we alle peuters in Nieuw-Vossemeer de peuteropvang blijven bieden waar ze recht op hebben. Dat vinden we bij Zo Kinderopvang maatschappelijk gezien super belangrijk.

Nieuw: VE-aanbod voor alle kinderen!

Bij Zo aan de Dortmundstraat kiezen we ervoor om de peuteropvang te integreren in ons huidige opvangaanbod. Op deze manier is het voor ons mogelijk om de peuteropvang te realiseren en het opvang aanbod voor de kinderen van de dagopvang te verrijken met het VE-aanbod (voorschoolse educatie). Twee vliegen in een klap!

Het VE-programma combineert belangrijke pedagogische en didactische inzichten met de dagelijkse praktijk van kinderopvang. Onze medewerkers zijn afgelopen jaar opgeleid om VE te kunnen aanbieden en voldoen aan alle eisen die vanuit de gemeente Steenbergen worden gesteld. Daarnaast worden zij komende jaren nog verder bijgeschoold om deze hoge kwaliteit peuteropvang met VE-aanbod te kunnen blijven bieden.

10 mei feestelijke opening

In de aanloop naar 10 mei worden ook diverse ruimtes op onze locatie voorzien van een frisse nieuwe look! De opening is een mooi moment dat we niet zomaar voorbij laten gaan en graag vieren met de kinderen met een klein feestje. Vestigingsmanager van Zo aan de Dortmundstraat, Lisanne van Gastel-de Nijs opent op 10 mei officieel de peutergroep met het doorknippen van een lint. Alle pedagogisch medewerksters van de peutergroep staan klaar met een glas kinderchampagne om zo te proosten op de opening van de nieuwe peutergroep en om de nieuwe peuters een warm welkom te geven.

Voor meer informatie over Zo aan de Dortmundstraat kunt u terecht bij Lisanne via het e-mailadres: vm.dortmundstraat@zokinderopvang.nl of telefonisch: 06-11279552.

Deel via:
Deze website maakt gebruik van cookies. Instellingen