Ben jij een initiatiefrijke en enthousiaste pedagogisch beleidsmedewerker / pedagogisch coach? Wil jij werken in een ambitieuze en snelgroeiende organisatie? Lees dan snel verder! Wij zijn per direct op zoek naar jou.

Big Ben Kids  / Zo Kinderopvang is op zoek naar een pedagogisch beleidsmedewerker/coach ter ondersteuning van onze vestigingen van Big Ben Kids  en Zo Kinderopvang in de regio Haaglanden. Wil je bouwen aan een organisatie waar iedereen, van kinderen tot directie, leert en ontwikkelt en dat ziet als een groot avontuur? Dan komen we graag in contact met jou!

Jouw talent!

 • Je hebt minimaal een hbo-diploma, bijvoorbeeld hbo pedagogiek;
 • Je voldoet aan de kwalificatie-eis pedagogisch beleidsmedewerker/coach, zie deze link. Bijvoorbeeld met een hbo-diploma Pedagogiek;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring als pedagogisch coach in een soortgelijke functie binnen de kinderopvang;
 • Je spreekt zowel Engels als Nederlands;
 • Je bent bereid om vakgerichte opleidingen te volgen;
 • Je hebt aantoonbare ervaring om op een innoverende manier bij te dragen aan beleidsontwikkeling van de organisatie en weet nieuwe wetenschappelijke inzichten makkelijk om te zetten naar beleid;
 • Je hebt ruime kennis van ontwikkelingsfases en ontwikkelingsgebieden van jonge kinderen;
 • Je bent in staat medewerkers te ondersteunen en te begeleiden in hun eigen kracht en leerproces;
 • Je weet het pedagogisch beleid, informatie en adviezen goed over te brengen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto.

Wij bieden jou

Je vormt samen met de andere pedagogisch beleidsmedewerkers/coaches en onze manager pedagogiek de afdeling pedagogiek van Big Ben Kids/ Zo Kinderopvang. Pedagogisch inhoudelijk ligt het accent in deze functie op het ontwikkelen van beleid, het coachen van de pedagogisch medewerkers, het coördineren van de zorg met betrekking tot kinderen met extra ondersteuningsbehoefte en het ontwikkelen en geven van trainingen aan onze pedagogisch medewerkers. Naast een inspirerende coach ben je dus ook veel bezig met het nadenken en ontwikkelen van beleid. Natuurlijk het pedagogisch beleid, maar ook op het gebied van veiligheid en gezondheid denk en ontwikkel je mee. Kortom:

 • Volop mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen;
 • Een leuk en betrokken team;
 • Marktconform salaris volgens CAO Kinderopvang in salarisschaal 9 min € 3192,- en max € 4252,- gebaseerd op een 36-urige werkweek (8% vakantiegeld, 2% eindejaarsuitkering, pensioen via PGGM).

 

kinderen zitten met hun handen in de modder
jongen heeft salamander vast
jongen speelt in de zandbak
kinderen bouwen in een hut
pedagogische medewerker laat zijn mobiele telefoon zien aan de kinderen
meisjes zijn in de moestuin en plukken tomaten
Zo Kinderopvang Outdoor BSO Ferguson meisje meet boom op
Zo Kinderopvang Outdoor BSO meisje heeft slakken vast

Zo Kinderopvang & Big Ben Kids

Big Ben Kids / Zo Kinderopvang: dé organisatie voor jou als je net even iets beter bent of wilt zijn in je vak! Zo is een ondernemende en groeiende organisatie waar kinderen en medewerkers volop avonturen beleven en uitdagingen aangaan. Deze initiatiefrijke kinderopvangorganisatie met rond de 42 vestigingen biedt dagopvang, peuteropvang, BSO en Outdoor BSO. De organisatie staat voor kwaliteit en persoonlijke benadering. De medewerkers zijn betrokken, ondernemend en tonen initiatief. Net dat stapje extra kenmerkt Big Ben Kids  / Zo Kinderopvang. Kortom, bij Zo wil je zijn!

Big Ben Kids / Zo Kinderopvang biedt een omgeving waar betrokkenheid, welbevinden en een avontuurlijke benadering bij iedereen zorgt voor ontwikkeling. Waar wordt samengewerkt met ouders aan de optimale ontwikkeling van hun kind en waar pedagogisch medewerkers de professionals zijn die hun eigen leerpunten bepalen en daarbij actief feedback en input vragen aan pedagogisch coaches. We zijn altijd op zoek naar ieders talent en zetten dit in voor de organisatie.

Interesse?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Monique van der Goot op telefoonnummer 06-21395906. Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan door je motivatie en CV te sturen naar recruitment@samenwerkendekinderopvang.nl. Een referentiecheck is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We zien je graag snel!