Voor de locatie Big Ben Kids Scheveningen zoeken wij enthousiaste vrijwilligers (0 – 8 uur per week). Vind jij het leuk om te werken met verschillende culturen en meerdere nationaliteiten? Dan is dit je kans! Ons hechte team zal je met open armen ontvangen. 

De meest leuke vrijwilligersbaan in de kinderopvang vind je bij Big Ben Kids. Passende ervaring of een specifieke opleiding is niet noodzakelijk. Heb je als ouder/verzorger, opa/oma, tante/oom of buurman/buurvrouw een paar uurtjes per week over?
Maak onze kinderen dan blij en zet je vrije tijd nuttig en dankbaar in! 

Kind knuffelt met een pedagogisch medewerker op de dagopvang
Zo Kinderopvang pedagogische medewerker laat foto zien op zijn mobiele telefoon aan de kinderen
pedagogische medewerker doet de haren van een meisje
Pedagogisch medewerker geeft natuurles in het bos aan de bso-kinderen

De functie

We zoeken ondersteuning op onze groep met kinderen van 24 jaar, bij voorkeur op vrijdag. Daarnaast kun je de pedagogisch medewerkers ondersteunen bij het eten voorbereiden, opruimen en het opstarten van activiteiten met de kinderen.  

Wat krijg je er voor terug?

• Veel gezelligheid, blije gezichten in een fijne persoonlijke werkomgeving
• Een passende vrijwilligersvergoeding

Big Ben Kids Scheveningen

Big Ben Kids biedt hoogwaardige kinderopvang (dagopvang, buitenschoolse opvang en vakantieopvang) voor internationale ouders (expats) en internationaal georiënteerde Nederlandse ouders. Bij Big Ben Kids weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat kinderen zich thuis voelen op de opvang. Wij bieden de kinderen een veilige omgeving en een tweede thuis in een internationale setting. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat onze opvang een smeltkroes is van een groot aantal culturen, waarbinnen magische vriendschappen ontstaan. Big Ben Kids biedt de kinderen een plek waar ze zich kunnen ontwikkelen en waar ze gestimuleerd worden optimaal gebruik te maken van hun talenten. Bij Big Ben Kids zijn de ouders nauw betrokken bij de avonturen van hun kinderen. Ons team bestaat uit ervaren en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers met veelal een internationale achtergrond.   

Interesse?

Bel of app om in contact te komen met onze recruiter Savanna Huisman op 06-29388190 of stuur je gegevens naar recruitment@zokinderopvang.nl Hopelijk tot snel!