Inschrijven

Schrijf je bij ons in

Wil je je direct inschrijven? Vul hieronder jouw gegevens in en de desbetreffende vestigingsmanager neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Ouder/verzorger 1

Ouder/verzorger 2

Kind

Opvang

Als u Opvang heeft aangevinkt, graag hieronder aangeven voor welke dag(en) u dit aanvraagt.
Als u BSO heeft aangevinkt, dan graag aangeven voor welke dag(en) u dit aanvraagt en of het om voor-, naschoolse of tussenschoolse opvang gaat.

Overige opmerkingen

Waarom Zo Kinderopvang?

Plezier

We ravotten, spelen en springen, we dansen, lachen en zingen. Samen maken we van elke dag een feestje. We gaan altijd voor een onvergetelijke tijd. Want wanneer jouw kind lekker in zijn vel zit, ontwikkelt hij of zij zich het beste.

Groei

Elk kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. We zorgen voor afwisselende activiteiten die uitdagen om spelenderwijs de wereld te ontdekken. Zo stimuleren we veerkracht, zelfstandigheid en zelfvertrouwen.

Duurzaam

We leren jouw kind veel over de natuur. Over wat daar buiten allemaal groeit, bloeit en krioelt. Als je opgroeit in een omgeving met aandacht voor duurzaamheid, neem je dat de rest van je leven mee. Daarvan zijn we overtuigd.

Verbinding

Iedere dag heten dezelfde vertrouwde gezichten jullie welkom. Zo creëren we een veilige basis voor kinderen om op avontuur te gaan. Via de ouderapp beleef je de dag mee en hoef je niks te missen van de ontwikkeling van je kind.
Deze website maakt gebruik van cookies. Instellingen