Kinderopvang Delft

Zo Kinderopvang heeft 4 vestigingen in Delft
Zo Kinderopvang locatie Zo Aan de Julianalaan meisje knutselt een boom van papier
Zo aan de Julianalaan

In een prachtige stadsvilla in Delft, vlak bij het historische centrum, bieden we persoonlijke kinderopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Lichte, vrolijke ruimtes, twee tuinen en zelfs een moestuin: je voelt je hier direct thuis!

Zo aan de Julianalaan
Zo aan de Palmyraplaats

Deze vestiging is gelegen in het bruisende Poptahof, naast de Hoven Passage, bieden wij een warme en veilige omgeving voor uw kind. Met 4 ruime en lichte groepen kunnen we elke dag een avontuurlijke en leerzame speelplek creëren.

 

Zo aan de Palmyraplaats
Zo Kinderopvang locatie Zo Aan de Julianalaan meisje verft kleurplaat
kinderen knutselen met elkaar
Zo aan de Poptahof

Zo aan de Poptahof is een bruisende BSO waar kinderen van 4 – 12 jaar na school de meest leuke en leerzame avonturen beleven. Ontdek hoe jouw kind bij ons kan groeien en genieten van elke dag.

Zo aan de Poptahof
Zo aan de Buitenhof

Bij Zo aan de Buitenhof bieden we peuteropvang en buitenschoolse opvang aan. Op de peuteropvang koesteren we de kostbare eerste jaren van jouw kind. Het is een plek waar we zorgen voor een warme en stimulerende omgeving, waarin kinderen met plezier en vertrouwen kunnen groeien. Onze BSO bij Zo aan de Buitenhof is een bruisende plek waar kinderen hun eigen avontuurlijke reis kunnen vormgeven.

Zo aan de Buitenhof
Zo Kinderopvang locatie Zo Aan de Julianalaan jongen en meisje houden elkaars hand vast

Nieuwsgierig geworden?

Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.