Kinderopvang Den Haag

Zo Kinderopvang heeft 11 vestigingen in Den Haag

Zo aan het Oosteinde

Persoonlijke en avontuurlijke dagopvang en BSO in de wijk Wateringseveld en vlakbij de nieuwe wijken Villa Eikelenburg en Rijswijk Buiten. In de buurt valt veel te beleven. Zo bezoeken we geregeld de kinderboerderij, de piratenspeeltuin, het natuurtheater en de kleine speeltuintjes die er zijn. Maar ook in ons eigen pand en onze tuin is genoeg te doen. We hebben konijnen, vissen en wandelende takken. En we bieden de kinderen veel activiteiten die zijn afgestemd op hun leeftijd, interesses en ontwikkeling.

Den Haag: Zo aan het Oosteinde »

Zo Kinderopvang locatie Jan Van Naussaustraat meisjes scheppen potgrond
Zo aan de Sijzenlaan

Bij Zo aan de Sijzenlaan besteden we veel tijd aan de zorg voor de kinderen en hun ontwikkeling. We zingen, dansen, lezen, knuffelen, slapen, eten, spelen en leren met elkaar. De groepen zijn klein en ingedeeld op leeftijd. Zo hebben we een aparte babygroep met extra veel rust en persoonlijke aandacht, een dreumesgroep en een peutergroep.

Voor iedere leeftijd organiseren we aparte activiteiten, bijvoorbeeld muziekles voor de peuters door onze vaste muziekdocent. Alle groepen spelen veel buiten en maken regelmatig uitstapjes, zelfs de allerkleinsten.

Den Haag: Zo aan de Sijzenlaan »

Zo Outdoor BSO bij Ferguson

Met onze prachtige BSO locatie in Den Haag, aan de rand van Meer en Bos zijn wij met de kinderen elke dag buiten in de natuur. Hier spelen wij en ontdekken de natuur in al haar jaargetijden. Ook houden wij ervan om lekker uit te waaien op het strand. We gaan op zoek naar schelpen waar we later mee kunnen knutselen. In de duinen beleven wij de spannendste avonturen. We bouwen hutten, maken een kampvuurtje en leren over de dieren, planten en bomen. Kom je ook een keer bij ons op de BSO spelen?

Den Haag: Zo Outdoor BSO bij Ferguson »

BSO in het bos
Zo Outdoor BSO in de Duinpan

Met een prachtige locatie aan de rand van de Bosjes van Poot laten we de kinderen natuurlijk zoveel mogelijk buiten spelen en ontdekken in de natuur. De duinen, het strand, het bos en de zandspeeltuin: onze BSO richt zich echt op natuurbeleving.

Samen gaan we spannende uitdagingen aan. We bouwen hutten en maken kampvuurtjes om broodjes te bakken. Wie durft er al in een boom te klimmen? We gaan op zoek naar dierensporen, leren de namen van planten en bomen, maken knopen van touw, gaan vliegeren en nog veel meer.

We zouden het haast vergeten: op woensdagmiddag bieden we ook zwemlessen aan. Neem snel contact op voor een rondleiding op onze avontuurlijke outdoor BSO!

Den Haag: Zo Outdoor BSO in de Duinpan »

Zo aan de 2e Sweelinckstraat

In een groot statig pand aan de 2e Sweelinckstraat zijn wij gevestigd. In ons kinderdagverblijf vind je kleine groepen en aparte babygroepen, met veel rust en persoonlijke aandacht voor ieder kind. Uiteraard krijgen de kinderen gezonde voeding en in de middag een warme maaltijd. We gaan ook veel naar buiten. Niet alleen om een frisse neus te halen, maar ook om andere ervaringen op te doen. Want buiten is het groter, en ruikt en voelt het anders dan binnen.

Onze BSO heeft vier leeftijdsgroepen met elk hun eigen speelruimte: 4-5 jaar, 6-7 jaar, 7-9 jaar en 10 en ouder. Zo kunnen we voor elke groep echt leeftijdsgerichte activiteiten aanbieden. Bijvoorbeeld sport- en zwemlessen, kook- en crea-workshops, muziek- of gymles. We gaan vooral veel naar buiten, avonturen beleven in de omgeving. Het activiteitenprogramma stellen we samen met de kinderen op.

Den Haag: Zo aan de 2e Sweelinckstraat »

pedagogisch medewerker wordt omhelsd door twee kinderen
Zo aan de Riouwstraat

Kleinschalige dagopvang en BSO in een monumentaal pand met prachtige authentieke details. Midden in de Archipelbuurt, op de hoek van de Riouwstraat en de Koninginnegracht.

Met ons vaste team van zeer betrokken en ervaren medewerkers bieden we je kind veel persoonlijke aandacht in een huiselijke opvang. We nemen veel tijd om te knuffelen, zingen, dansen en lezen, en gaan graag met de kinderen op avontuur in de omgeving. In de tuin met natuurlijke elementen en een heuse buitenkeuken kunnen ze heerlijk spelen. Tussen de middag eten we een gezonde warme maaltijd en we verzorgen gymlessen voor de peutergroepen.

Den Haag: Zo aan de Riouwstraat »

Zo aan de Van Nijenrodestraat

Bij Zo aan de Van Nijenrodestraat in Benoordenhout bieden we dagopvang en buitenschoolse opvang. In onze lichte en vrolijke binnenruimtes kan je kind heerlijk spelen. Voor kinderen van 3 jaar en ouder hebben we een Peuterplus-groep, zodat ze precies genoeg uitdaging krijgen.

We hebben een grote ruimte met veel spelmateriaal voor onze BSO, zodat de kinderen na school kunnen doen waar ze zin in hebben. Houdt je kind van koken en bakken? Dan kan het zich helemaal uitleven in onze grote keuken met modern kookeiland.

Den Haag: Zo aan de Van Nijenrodestraat »

Zo Kinderopvang locatie Jan Van Naussaustraat jongen speelt met gitaar tijdens muziekles
Zo aan de Jan van Nassaustraat

Een vast team van zeer betrokken en ervaren pedagogisch medewerkers biedt kleinschalige dagopvang en BSO in een prachtig herenhuis in de wijk Benoordenhout. Onze opvang heeft een fijne huiselijke sfeer waar ouder en kind centraal staan. Echt een plek waar kinderen de vrijheid hebben om te spelen en zich te ontwikkelen.

Bij onze BSO ligt de nadruk vooral op de natuur en het buiten zijn. We gaan geregeld op ontdekkingstocht in het prachtige stadspark Arendsdorp: in bomen klimmen, op zoek naar insecten, vogels spotten en natuurlijk naar de speeltuin.

Den Haag: Zo aan de Jan van Nassaustraat »

Zo in de Kleine Kamer

In lichte en vrolijke ruimtes bieden we opvang aan een babygroep en een dreumes- en peutergroep. Deze locatie is enkel toegankelijk voor kinderen waarvan minimaal 1 ouder werkzaam is bij de overheid/ministerie. Bewegen en beleven vinden we belangrijk, dus we gaan veel op stap. Bijvoorbeeld naar het Haagse Bos, het Malieveld of de speeltuinen in de buurt. Ook hebben we een heerlijke tuin met natuurlijke elementen om heerlijk te spelen. Tussen de middag krijgen de kinderen een gezonde warme maaltijd.

Den Haag: Zo in de Kleine Kamer »

meisje houdt twee poppen vast en staat bij een bedje
Zo aan de Van der Wyckstraat

Met ons vaste, hechte en professionele team bij Zo aan de Van der Wyckstraat bieden we jouw kind een tweede thuis. De groepen zijn horizontaal ingedeeld, met leeftijdsgenootjes bij elkaar. Hierdoor kunnen we de kinderen in alle rust en met persoonlijke aandacht ontwikkelingsgerichte activiteiten aanbieden. Vanuit deze veilige basis beleven ze iedere dag weer volop avonturen in een uitdagende speel- en leeromgeving. Ook tijdens de vele uitstapjes die we samen maken. Tussen de middag krijgen de kinderen een gezonde warme maaltijd. Je vindt ons in het hart van Bezuidenhout.

Den Haag: Zo aan de Van der Wyckstraat »

Zo Outdoor BSO bij Haagse Hout

Avontuurlijke outdoor BSO op het terrein van de stadsboerderij in het Haagse Bezuidenhout. Zo Outdoor staat voor avonturen beleven en uitdagingen aangaan in de natuur. Daarom doen we veel natuurgerichte activiteiten, zoals speurtochten, hutten bouwen, hout hakken, knopen leggen, vuur maken, broodjes bakken, dierensporen zoeken, vliegeren, gps-tochtjes, plantennamen leren en nog veel meer. Samen gaan we spelenderwijs uitdagingen aan en leren we van en in de natuur.

Den Haag: Zo Outdoor BSO bij Haagse Hout »

Nieuwsgierig geworden?

Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.