Kinderopvang Dinteloord

Zo Kinderopvang heeft 3 vestigingen in Dinteloord

Zo aan de Westgroeneweg

Deze gezellig ingerichte vestiging bevindt zich in de voormalige bibliotheek in Dinteloord, ook wel bekend als Het Trefpunt. Binnen hebben de kinderen veel ruimte om te spelen en te leren. En er is een aparte activiteitenruimte voor onder meer kinderyoga, babymassage en een moeder-en-kindcafé.

We hebben een duidelijke visie op baby- en peuterpedagogiek. Met activiteiten in verschillende moeilijkheidsgraden zorgen we ervoor dat kinderen voldoende geprikkeld worden in hun ontwikkeling. Daarnaast bieden we bijzondere activiteiten die aansluiten op hun leeftijdsfase, zoals snoezelen en Peuterplus-activiteiten.

Dinteloord: Zo aan de Westgroeneweg »

Zo Kinderopvang locatie Zo Aan de Postweg meisje kijkt in spiegel
Zo in de Boomhut

Op onze BSO staan avontuur en talentontwikkeling centraal. Zo kan je kind kiezen voor sportactiviteiten, knutselen, timmeren, theater, koken en meer. De keuze is aan het kind zelf. Want op school heeft het al een hele dag volgens een vast programma gewerkt. Op de BSO doen we daarom wat de kinderen zelf willen. Uiteraard onder begeleiding van een enthousiast en gediplomeerd team van pedagogisch medewerkers.

In de bouwhoek, de toneelkamer, de gymzaal, aan de timmertafel of op een andere uitdagende plek van onze BSO kunnen kinderen hun talenten en fantasieën de vrije loop laten. Ook buiten beleven we avonturen. Bijvoorbeeld op het ruime plein van de Petrus en Paulusschool, in het park of het dorp.

Dinteloord: Zo in de Boomhut »

Zo op de Groen van Prinsterer

Bij Zo op de Groen van Prinsterer vinden we natuur heel belangrijk. We zijn veel buiten met de kinderen en laten ze de groene omgeving ontdekken door natuurgerichte activiteiten. Zo spelen we met de oudere kinderen verstoppertje in het park, gaan we met z’n allen picknicken en op onderzoek uit. Is het wat minder goed weer? Dan proberen we er alsnog op uit te gaan. Zo leren we de kinderen dat je je niet hoeft te laten weerhouden door wat regendruppels. En dat je niet bang hoeft te zijn om vies te worden. Oude kleren en laarzen zijn dan ook een must!

Dinteloord: Zo op de Groen van Prinsterer »

Nieuwsgierig geworden?

Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.