Kinderopvang Halsteren

Zo Kinderopvang heeft 4 vestigingen in Halsteren

Zo op de Schans

Dagopvang en buitenschoolse opvang in een ruime en modern ingerichte locatie in brede school De Schans.

Binnen hebben we lichte, vrolijke en modern ingerichte ruimtes met veel spelmateriaal. En bij mooi weer kunnen de kinderen naar hartenlust spelen en bewegen in de grote buitenruimte. Voor iedere leeftijd valt er wel iets te beleven.

En wist je dat kinderen buiten langer en beter slapen? In de tuin hebben we daarom vier buitenbedjes. Daarin worden ze helemaal uitgerust wakker. De frisse buitenlucht zorgt bovendien voor een hogere weerstand door een grotere opname van vitamine D.

Halsteren: Zo op de Schans »

Zo Kinderopvang Outdoor BSO meisje heeft slakken vast
Zo aan de Klovenier

Een kleinschalige dagopvang in een bosrijke omgeving met een prachtige belevingstuin om naar hartenlust te spelen en ontdekken. Zo aan de Klovenier biedt dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in fijne, lichte ruimtes. Veiligheid en een huiselijk gevoel gaan hier hand in hand met uitdaging en ontdekking. Bijvoorbeeld in onze belevingstuin met natuurlijke elementen. We willen in alle opzichten een duurzame opvang zijn en stimuleren een gezonde leefstijl.

Halsteren: Zo aan de Klovenier »

Zo op het Groene Hart

Onze BSO ligt in een prachtige groene omgeving. Na een dag in de schoolbanken kan je kind naar hartenlust spelen en bewegen in onze enorme buitenspeelruimte van wel bijna 10 duizend vierkante meter. Zo op het Groene Hart biedt voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar van verschillende scholen. We maken gebruik van twee locaties: basisschool De Biezenhof en gymzaal Op ’t Dorp. Op De Biezenhof verzorgen we ook de schoollunch.

Halsteren: Zo op het Groene Hart »

 

BSO in het bos
Zo bij de Jeanne d'Arc

Zo bij de Jeanne d’Arc staat helemaal in het teken van sport en natuur. We bieden hier buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 4 tot 12 jaar. In een uitdagende bosrijke omgeving ervaren de kinderen het echte buitenleven en doen ze samen allerlei verschillende sport- en spelactiviteiten.

Halsteren: Zo bij de Jeanne d’Arc »

Nieuwsgierig geworden?

Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.