Kinderopvang Kruisland

Zo Kinderopvang heeft 2 vestigingen in Kruisland

Zo in Siemburg

Zo in Siemburg is onze prachtige nieuwbouwlocatie in Kruisland met veel mooie voorzieningen. Bijvoorbeeld een grote buitenruimte om naar hartenlust te spelen. Je kunt hier terecht voor dagopvang en buitenschoolse opvang. Voor de allerkleinsten hebben we een apart ingerichte babyhoek en een hoge box om in te spelen. In de aangrenzende babytuin kunnen de kinderen veilig op ontdekkingsreis, bijvoorbeeld in de kleine zandbak. Bij mooi weer laten we de kinderen die dat mogen in buitenbedjes slapen. Met de dreumesen doen we wat meer activiteiten, zoals klimmen en klauteren, muziek maken en dansen. Zo dagen we ze precies genoeg uit en stimuleren we hun ontwikkeling.

Kruisland: Zo in Siemburg »

Zo Kinderopvang Outdoor BSO jongen staat bij boomstam
Zo Outdoor BSO in Kruisland

Zo Outdoor staat helemaal in het teken van sport en natuur. In een uitdagende omgeving ervaren de kinderen het echte buitenleven en doen ze samen allerlei verschillende sporten. Onze outdoor BSO vind je op het terrein van voetbalvereniging SC Kruisland bij Sportpark ’t Hoogje. Op deze avontuurlijke locatie bieden we naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Midden tussen de sportvelden, omringd door bossen: de omgeving van de outdoor BSO is mooi, natuurlijk én uitdagend. De plek bij uitstek om het echte buitenleven te ervaren en met elkaar te sporten.

Kruisland: Zo Outdoor BSO in Kruisland »

Nieuwsgierig geworden?

Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.