Kinderopvang Rijswijk

Zo Kinderopvang heeft 3 vestigingen in Rijswijk

Zo aan de Van Vredenburchweg

Een mooie locatie midden in een heerlijk groene omgeving. Met een fantastische tuin en aan de overkant een kinderboerderij en het bos. Niet zo gek dus, dat we dagelijks met z’n allen naar buiten gaan om avonturen te beleven. Op onze locatie aan de Van Vredenburchweg bieden we dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We hebben twee babygroepen, een dreumesgroep en twee peutergroepen. Doordat we werken met leeftijdsgebonden groepen kunnen we de ruimtes en activiteiten per leeftijdsgroep inrichten. Zo aan de Van Vredenburchweg is een fijne en huiselijke plek in een prachtige groene omgeving. Waar we volop gebruik van maken.

Op de bovenste verdieping bieden we naschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De groepen zijn klein en gemoedelijk. Na een drukke dag op school is een huiselijke plek namelijk best fijn. Wist je dat we veel samenwerken met outdoor BSO Zo bij de Jaguars aan het Julialaantje? Je kunt zelfs twee opvangcontracten combineren. Voor de kinderen is de afwisseling tussen beide BSO’s geweldig. Bovendien verzorgen we samen met sportcentrum Forum Kwadraat in Voorburg iedere woensdag zwemles.

 

kinderen bouwen in een hut
Zo Outdoor BSO bij de Jaguars

Op het avontuurlijke terrein van Scoutinggroep De Jaguars bieden we buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Midden in de bossen en vlak bij de kinderboerderij. In deze fantastische omgeving ervaren kinderen het echte buitenleven, ontdekken ze de natuur en ontwikkelen ze hun creativiteit en fantasie.

 

Zo Outdoor BSO bij de Jaguars
Zo aan de Strijplaan

Op onze nieuwe vestiging Zo aan de Strijplaan bieden wij BSO aan voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Hier doen we allerlei ontwikkelingsgerichte activiteiten met de kinderen, maar ze kunnen ook vooral lekker tot rust komen en chillen na school.

Zo aan de Strijplaan
Altijd op avontuur bij Zo Kinderopvang

Nieuwsgierig geworden?

Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.