Kinderopvang Tholen

Zo Kinderopvang heeft 2 vestigingen in Tholen

Zo op de Brede School Tholen

Bij Zo op Brede School Tholen werken we met een horizontale groepsindeling. We kijken goed naar de individuele ontwikkeling van jouw kind bij welke groep hij of zij het beste past.

Op de babygroep ligt de focus op rust, regelmaat en het volgen van het ritme van het kind. Rust en regelmaat wordt gecreëerd door vaste pedagogisch medewerkers (IKK) die de kinderen en de daarbij behorende ritmes kennen. Een warme samenwerking met ouders staat hierin centraal, zodat zoveel mogelijk de vertrouwde ritmes en gewoontes vanuit thuis overgenomen worden.

Op de dreumes/peutergroep waar de dagopvang en peuteropvang elkaar ontmoeten ligt de focus op taal, beweging, een duidelijk ritme en structuur. In deze leeftijd zijn kinderen op zoek naar de grenzen, dit kan letterlijk zijn door het verkennen van hun fysieke grenzen van hun lijf.

Alle kinderen bij Zo worden spelenderwijs voorbereid op de basisschool door middel van ons VVE programma.

Tholen: Zo op de Brede School Tholen »

Zo Kinderopvang locatie Zo Aan de Klovenier jongen kruipt over zand en grijpt een blaadje
Zo op de Kraal

Bij peuteropvang Zo op de Kraal spelen de kinderen op vaste dagdelen samen in onze gezellig ingerichte ruimte. Spelenderwijs vergroten de peuters hun ervaringswereld.

We spelen veel buiten, zingen samen en doen spelletjes. En we besteden veel aandacht aan taalstimulering, bijvoorbeeld door samen boekjes te lezen. Zo leren de kinderen elke keer weer iets bij, met en van elkaar.

Tholen: Zo op de Kraal »

Nieuwsgierig geworden?

Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.