Anoeska Nuijten 

Na mijn studie Sociologie ben ik toevalligerwijs terecht gekomen in de kinderopvang bij Zo Kinderopvang. Dit is mij wel zo goed bevallen dat ik er nu nog steeds werk. De dynamiek van de branche trekt mij. En de manier van werken binnen Zo vind ik fijn om kwalitatief goede dienstverlening aan te bieden, die ouders kan ontzorgen bij de soms lastige taak om werk en gezin te combineren. Zo werk ik met veel plezier!

Elke dag is een inspirerende werkdag

Ik geniet ervan wanneer ik op de groep kom en lekker tussen de dreumesen kan zitten, om met hen over hun dagelijkse dingen te praten. Wanneer een peuter zijn kijk op de wereld met me deelt. Of dat ik op de babygroep loop en een baby met zijn vaste pedagogisch medewerker zie genieten van een snoezelactiviteit! Of aan de “keukentafel” zitten met de BSO-kinderen en meedenken over wat zij willen doen komende week en wat zij hiervoor allemaal denken nodig te hebben. Kortom, geen dag hetzelfde, elke dag is weer een inspirerende werkdag.

Momenteel ben ik clustermanager van Zo aan Huis en van een aantal vestigingen in West-Brabant. Ik werk met drie flexibele en professionele teams in Dinteloord die graag met de klant meedenken en al even zo sterke teams in Kruisland en Nieuw-Vossemeer. Alleen op deze manier kunnen we bij Zo aan de Dortmundstraat, Zo in Siemburg, Zo aan de Westgroeneweg, Zo in de Boomhut en Zo op de Groen van Prinsterer kwaliteit bieden en met veel liefde en respect er voor de kinderen zijn. Ik vind het top dat ik met hen mag werken!

Wellicht tot ziens op een van mijn vestigingen!