Ik ben gestart als invalkracht binnen de organisatie ‘Zo Kinderopvang’ een dynamische organisatie waar zowel het kind, de ouder en de medewerker centraal staan. Een volgende stap was te gaan werken als Adjunct-Vestigingsmanager op ‘Zo het Groene Hart’ hier heb ik veel ervaring opgedaan in het aangaan van relaties met ouder en kind, het leidinggeven van een groep medewerkers en het samenwerken met andere organisaties. Door het vervangen van een zwangerschapsverlof van de kwaliteitsmedewerker heb ik mezelf ontwikkeld op het gebied van kwaliteit.

In het jaar 2012 ben ik afgestudeerd als Pedagoog met een onderzoek rondom de meldcode kindermishandeling, waardoor ik als aandachtfunctionaris kindermishandeling ben gaan fungeren binnen de organisatie. 

Momenteel ben ik werkzaam als Vestigingsmanager op de vestigingen ‘Zo op Gummarus’ in Steenbergen, Zo aan de Klovenier en Zo op het Groene Hart in Halsteren. Ik sta zelf als vestigingsmanager bewust op de groep omdat ik het belangrijk vind om dichtbij het kind te staan. Zo kan ik een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het kind. Ik krijg ontzettend veel energie wanneer een kind een ontwikkeling doormaakt en vind het interessant om te zien hoe kinderen zich in een groep gedragen. Ik kan genieten van de momenten waarop ouders echt moeite moeten doen hun kind mee naar huis te krijgen. Dit betekent dat we het goed doen en een plek creëren waar een kind zich thuis voelt!

Kom gerust eens langs en proef de sfeer!

Esther Coppens