Ingrid Delpeut

Als klein meisje wilde ik altijd postbode worden, maar vanaf de middelbare school wist ik meer en meer zeker dat het iets met kinderen zou worden (goede keus). Ik ben gestart met de opleiding MDGO Agogisch werk en ben daarna als groepsleidster begonnen op een babygroep bij een grote stichting voor kinderopvang. In de loop der jaren ben ik daar doorgegroeid tot vestigingsmanager.

In 2009 ben ik bij Zo terecht gekomen. Dat voelde tijdens het sollicitatiegesprek al meteen goed aan!
Wat mij aansprak bij Zo Kinderopvang is het persoonlijke karakter van de organisatie. Komend van een grote stichting was dat een heel verschil. Zowel binnen de hele organisatie als op mijn vestigingen is dat merkbaar.

Ik heb een super leuke baan met veel afwisseling en twee gezellige teams met gemotiveerde medewerkers. Met elkaar zet je toch het resultaat neer!
Wat mij blij maakt is wanneer aan het einde van een dag de kinderen vrolijk vertrekken, ouders tevreden zijn en medewerkers een goede dag hebben gehad!

Momenteel ben ik clustermanager op de locaties Zo in de Kleine Kamer en Zo aan de Van der Wyckstraat. Ik stuur de vestigingsmanagers op die vestigingen aan en ik help nieuwe vestigingsmanagers binnen Zo hun weg te vinden.

Wilt u het interview horen dat Klaas den Tek met mij heeft gehad bij Zo in de Kleine Kamer, klik dan hier.

Tot graag ziens op een van mijn vestigingen!

Ingrid Delpeut