Na mijn studie HEAO-Marketing & Communicatie heb ik lang gewerkt bij Westvliet Fitness & Racketclub als sport-coördinator. Daarna heb ik mij bezig gehouden met de marketing & communicatie voor een trampolinepark. Organiseren, communiceren, sporten en kinderen lopen als een rode draad door mijn (werk) verleden en heden heen. Toen ik de kans kreeg om voor Zo Kinderopvang te gaan werken vielen de puzzelstukjes helemaal in elkaar.

Ik houd naast mijn eigen 2 kinderen (en mijn man) heel veel van kinderen om me heen. Soms lijkt het bij ons thuis ook op een kinderopvang omdat mijn zoontjes de halve klas uitnodigen om te komen spelen. Bij kinderfeestjes tellen we het aantal uitnodigingen ook niet. Kortom ik ben dol op kinderen, en bij ons thuis geldt hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Doordat ik als vestigingsmanager met het dagopvangteam van Zo aan de 2e Sweelinckstraat alles organiseer rondom kinderen en de dienst die we aanbieden zo ontzettend mooi is, voelt voor mij het werken niet als werk maar als hobby. Daarmee voel ik me bij Zo heel erg thuis en wil ik dat de kinderen het thuis gevoel ook ervaren!

Tot ziens bij Zo aan de 2e Sweelinckstraat!