Ik ben Sabrina Rausch. Sinds mijn 16de ben ik werkzaam in de kinderopvang. Het zorgen voor anderen deed ik als kind al met veel plezier. Dat ik terecht kwam in de kinderopvang was dan ook niet verrassend. Het werken op de groep heb ik altijd met veel plezier gedaan en nog steeds kan ik erg genieten van de momenten op de groep.

Kroelen met een baby, puzzelen met een dreumes, kletsen met een peuter of meedoen met een spel in de gymzaal met de BSO-kinderen, ik geniet ervan. Sinds november 2016 werk ik als vestigingsmanager bij Zo op de Schans. De diversiteit van mijn werkzaamheden maakt dat ik elke dag lachend de locatie binnenwandel. Samen met het team zorgen voor een pedagogisch prettige omgeving waarin kinderen op onderzoek mogen en kunnen gaan en spelenderwijs ontwikkelen is voor ons een doel op zich.


Samen met mijn vriend en 2 kinderen woon ik in Steenbergen. In mijn vrije tijd geniet ik van het thuis zijn met z’n viertjes. Ik houd van koken en lekker eten en besteed hier graag extra aandacht aan. Een goed boek lezen, winkelen en dagjes weg zijn ook dingen waar ik blij van word.

Graag maak ik persoonlijk kennis met u op de locatie. U bent altijd welkom.