Symposium 'Zo veel te doen, zo weinig tijd'

Mini-symposium voor als je binnenkort gaat bevallen of weer gaat werken na de bevalling

Je bent zwanger, gefeliciteerd! De toekomst ziet er zonnig uit. Ondertussen groeit je actielijstje met de dag. Totdat je je afvraagt of je het allemaal wel gaat redden. Negen maanden lijkt een eeuwigheid om alles te organiseren, maar toch. Soms lijkt het of je tijd tekort komt om op al die vragen antwoord te krijgen. 

Voor je gevoel moet je in korte tijd heel veel keuzes maken. Blijf ik werken of niet? En zo ja, hoeveel dagen? Waar wil ik bevallen, thuis, in een ziekenhuis, een geboortehotel? Wat mag ik verwachten van een verloskundige? Ga ik borstvoeding geven of de fles? En wat zijn daar de voor- en nadelen van? Wil ik mijn kind naar de opvang brengen? En zo ja, voor hoeveel uur? En welke vorm past bij mij en mijn kind? En dan ben ik straks moeder? Kan ik dat wel? Allemaal vragen die je als zwangere vrouw hebt en waarop je zo snel en duidelijk mogelijk antwoord wilt krijgen.

Veel verhalen over die roze wolk, maar hoe is het nu werkelijk om moeder te zijn? Dat hoor je nu uit de eerste hand, want een van de sprekers is Diana Koster, auteur van het boek  'Perfecte moeders bestaan niet'. Links naar de flyer en trailer vind je onder dit bericht. Met haar inspirerende woorden en praktische tips helpt de schrijfster je om straks in balans te komen en te blijven.

Na deze bijeenkomst heb je meer inzicht om keuzes te maken die bij jou passen! Schrap díe actiepunten dus maar vast van je lijstje.

Wanneer? maandag 14 juli
Waar? Maranathakerk, 2e Sweelinckstraat 156, Den Haag
Hoe laat? van 19.30 – 22.00 uur

De bijeenkomst is gratis. Klik hier voor het programma. Meld je hier aan.

Kun je niet wachten en wil je vast meer weten over Diana Kosters boek? Bekijk dan de flyer of de boektrailer.

« terug naar nieuws