Gezellig en gezond ontbijten bij Zo aan de Postweg

Een goede start is het halve werk!

Vanaf 31 augustus gaan we bij Zo aan de Postweg gezamenlijk met de kinderen ontbijten. We nemen hier tussen 07.00-08 uitgebreid de tijd voor.

Als de kinderen binnenkomen kunnen ze aanschuiven aan een gedekte ontbijttafel met een ruim en gevarieerd aanbod. Zo kunnen zij zelf een keuze maken. Het ontbijt bestaat in eerste instantie uit volkoren boterhammen, volkoren crackers en rijstwafels met mager, gezond beleg. Ook zorgen wij voor drinken zoals, diksap, melk of lauwe kruidenthee.
De ontbijttafel wordt regelmatig aangevuld met wisselende lekkernijen die horen bij een gevarieerd en gezond ontbijt zoals kwark, fruit, havermout enzovoorts. Wij gaan hier volop mee experimenteren en we staan uiteraard open voor al uw gezonde ontbijttips!

Uitgebreid thuis ontbijten met de kinderen is voor werkende ouders niet altijd makkelijk. Die zorg nemen wij u hiermee graag uit handen! Zo starten u en uw kinderen rustig de dag en zorgen wij dat er voldoende goede voedingsstoffen binnenkomen om de dag met volle energie te beleven.

« terug naar nieuws