Zo op de Schans viert officiƫle opening zwerfboek-station

Een eigen Kinderzwerfboek-station bij Zo!

Gelijktijdig met de start van de Kinderboekenweek opent Zo op de Schans een echt Kinderzwerfboek-station.

Zo op de Schans opent op woensdagmiddag 7 oktober officieel het eerste Kinderzwerfboek-station in de buurt. Na afloop proosten kinderen, ouders, andere genodigden en geïnteresseerden op een goed verloop tijdens een heuse kinderboekenborrel!

Kinderzwerfboeken?

Dat zijn kinderboeken met een zwerfsticker op de kaft. Ze zijn niet van één kind, maar van alle kinderen. Je geeft de boeken door, laat ze achter op school, in een ziekenhuis, wachtkamer, winkel, trein, bus of in een Kinderzwerfboek-station zoals bij Zo op de Schans. De afgelopen jaren zijn al meer dan een miljoen zwerfboeken op een spannende tocht gestuurd. Zo kunnen alle kinderen genieten van een goed boek! Het initiatief komt van het Nationale Fonds Kinderhulp. U kunt meer informatie vinden op http://kinderzwerfboek.nl Wij nodigen alle kinderen uit om het door hun gelezen kinderboek achter te laten in ons Kinderzwerfboek-station bij Zo op de Schans.

Na het officiële gedeelte wordt er geproost tijdens een kinderboekenborrel. Zo op de Schans heeft een spetterend programma tot 18.00 uur. Iedereen kan genieten van hapjes en drankjes en de kinderen kunnen geschminkt worden en een coole tattoo laten aanbrengen.

Programma

15.30 ontvangst met een drankje
15.45 officiële opening
16.00 kinderboekenborrel
18.00 einde

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken, genieten en alvast kinderboeken mee te nemen!

« terug naar nieuws