Zo Kinderopvang krijgt nieuwe directeur

Zo Kinderopvang krijgt nieuwe directeur

Eigenaar/directeur richt zich voortaan op bedrijfsontwikkeling koepelorganisatie

Per 1 januari 2016 neemt Leonie Wesseling MBA het directeurschap en daarmee de dagelijkse leiding over van Zo Kinderopvang van Corona Sanders-Koek. Leonie is sinds 2007 adjunct-directeur en manager dienstverlening van Zo Kinderopvang.

Corona blijft ook na 1 januari 2016 eigenaar van Zo Kinderopvang en algemeen directeur van de koepel waaronder Zo Kinderopvang valt, maar krijgt hiermee haar handen vrij om zich op verdere bedrijfsontwikkeling van de koepelorganisatie te richten. Zo is de koepel sinds 1 juli 2015 een advies- en administratiebureau rijker, onder de naam KEKZ (www.kekz.nl). Binnen KEKZ vervult Corona onder meer de rol van strategisch adviseur.

Zo Kinderopvang dankt Corona voor haar inspirerende leiderschap. Onder haar directeurschap is Zo van klein MKB-bedrijf uitgegroeid tot de omvangrijke professionele krachtige organisatie die Zo is. Dat zij daarnaast zeer actief heeft bijgedragen aan de landelijke ontwikkeling van de sector kinderopvang, toont haar grote betrokkenheid bij het vak en de kindontwikkeling.

Leonie accepteert deze uitdaging vol betrokkenheid. “Het samen met collega’s mogen bouwen aan een kinderdagverblijforganisatie waar ouders met hun kinderen graag komen en waar medewerkers graag werken, doe ik met ontzettend veel plezier! Ik heb dit de afgelopen 8 jaar samen met Corona met heel veel genoegen gedaan en ik vind het een eer en een ontzettend leuke uitdaging om het directeurschap van Corona over te nemen”, aldus Leonie. “Daarbij zal ik samen met onze medewerkers blijven werken aan hoogwaardige kinderopvang, waarbij het kind centraal staat en de samenwerking met ouders en onderwijs steeds meer aandacht krijgen. Ik wens Corona heel veel plezier toe bij haar nieuwe uitdagingen!”

Heeft u vragen over deze directiewisseling of wilt u meer weten? Neem dan contact op met het directiesecretariaat op 070 345 85 63 of e-mail naar secretariaat@zokinderopvang.nl.

« terug naar nieuws