Opbrengst nieuwjaarsborrel Zo in de Watertoren voor Stichting Ankie

Knutselwerkjes kinderen Zo Kinderopvang voor goed doel

“Wat hartverwarmend, ik ben dankbaar”, aldus Shirley. Op 28 januari heeft Sandrien Lukkassen van Zo Kinderopvang € 151,90 aan haar overhandigd. Dit bedrag is opgehaald tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsborrel van Zo in de Watertoren. De kinderen hadden hun knutselwerkjes te koop aangeboden aan hun eigen ouders. Deze knutsels waren extra mooi, want de kinderen wilden een zo hoog mogelijke opbrengst voor Stichting Ankie.

Tijdens de hele gezellige borrel, konden de ouders de creatieve (nieuwjaars-) knutselwerkjes bewonderen. Zij mochten zelf beslissen welke donatie zij wilden doen voor Stichting Ankie in ruil voor het knutselwerkje van hun kind. Ook was er een nieuwjaarsloterij, waaraan de ouders voor een klein bedrag konden meedoen. Er waren prachtige prijzen te winnen. Onder meer een heerlijke taart van bakker Edwin (pedagogisch medewerker met bijzondere bak-skills) en een cadeaupakket “made by Jezz”!

De volledige opbrengst van de loterij en de knutselwerkjes zijn voor Stichting Ankie, een stichting die het ingezamelde geld vooral doneert aan het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie te Utrecht, maar daarnaast ook andere goede doelen financieel ondersteunt. Shirley, de moeder van Ankie, die wij een warm hart toedragen, heeft deze stichting opgezet na het overlijden van haar dochter. ‘Elke keer als ik een mooie reactie krijg vind ik dat weer zo bijzonder, zo hartverwarmend en zo bemoedigend. Dankjewel lieve kinderen van Zo Kinderopvang’, aldus Shirley. Zo Kinderopvang, het team, de kinderen en ouders hopen zo veel kindjes en hun ouders te kunnen helpen en steunen!

Wilt u meer weten over stichting Ankie, ga dan naar www.stichting-ankie.nl.

« terug naar nieuws