Opening nijntje speeltuin in Madurodam

De nijntje speeltuin in Madurodam is op woensdag 23 maart officieel geopend samen met de kinderen van Zo Kinderopvang. Het themapark heeft hiermee een speeltuin voor de (aller)kleinsten gerealiseerd en een leuk fotomoment voor kinderen. De speeltuin onderstreept hoe belangrijk beweging is voor kinderen, ook voor de (aller)kleinsten.

Madurodam werkte samen met Zo Kinderopvang

Bij de ingang van de speeltuin staan grote nijntje en nina beelden om de bezoekers te verwelkomen. Daar kan iedereen met ze op de foto. In de speeltuin kunnen kinderen schommelen, klimmen en klauteren. Ter introductie van de speeltuin organiseert Madurodam de ‘nijntje dagen’. Deze zijn van 24 tot en met 28 maart 2016. Tijdens de ‘nijntje dagen’ in Madurodam mogen alle bezoekers met kinderen van 0-6 jaar een speurtocht doen. Zij gaan dan op zoek naar nijntje in Nederland. Ook is er een voorleeshoekje en een knutseltafel. 

De speeltoestellen in de nijntje speeltuin zijn ontwikkeld door Boer speeltoestellen. Madurodam werkt samen met Mercis en de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. Madurodam ondersteunt het belang van het nijntje Beweegdiploma. Voor de opening werkte Madurodam samen met Zo Kinderopvang.

« terug naar nieuws