Zo Kinderopvang biedt warme maaltijd in Dinteloord

Zo Kinderopvang biedt warme maaltijden in Dinteloord

Vanaf 5 september haalt u bij Zo Kinderopvang na een lange werkdag niet alleen uw kind op, maar neemt u direct een warme maaltijd mee voor het hele gezin. Deze nieuwe extra dienst start bij wijze van pilot na de zomervakantie. De eerste reacties zijn lovend.

Het idee is ontstaan in een contact tussen Keurslagerij Littooij en de kinderopvang. Al brainstormend kwamen zij erop uit dat een voedzame maaltijd na het werk er soms bij inschiet. Je bent moe van het werk en probeert nog iets goeds op tafel te zetten. Maar er zijn ook momenten in de week dat er diverse afspraken staan waar je niet omheen kunt. Dan is het best een uitdaging om een voedzame maaltijd op tafel te krijgen.

Daarom is besloten om na de zomervakantie eens te proberen of ouders behoefte hebben aan een dergelijke service. Omdat de slager met verse producten werkt en alles dagvers klaar maakt, zijn de maaltijden van uitzonderlijke kwaliteit. Gaat u bijvoorbeeld op woensdag naar de sportvereniging of heeft u een avondvergadering, dan bestelt u op de vrijdag ervoor vóór 12.00 uur de gewenste maaltijd bij anuijten@zokinderopvang.nl. U vindt de tien keuzemenu’s op www.zokinderopvang.nl/keuzemenu. De eerste keer dat ouders kunnen bestellen is vanaf vrijdag 2 september vóór 12.00 uur voor de week erop.

De eerste reacties van de eigen ouders zijn al binnen en ze zijn zeer lovend. ‘We denken hiermee aan de behoefte van onze ouders tegemoet te komen. Zo willen we ouders helpen bij de soms lastige combinatie van werk en gezin’, aldus Anoeska Nuijten, vestigingsmanager van Zo Kinderopvang aan de Westgroeneweg. ‘Wij eten ook vaak tussen-de-middag op de dagopvang samen met de kinderen. Dan maken we samen een heerlijke soep met natuurlijke en gezonde ingrediënten. Ik ben een groot voorstander van biologische producten en kijk dan ook echt uit naar deze pilot’. 

« terug naar nieuws