Zo Kinderopvang geeft judoclinics

Van tuimeljudo tot judoclinics bij Zo Kinderopvang

Clinic Factory verzorgt het programma Vallen en Opvang

Na de zomervakantie geeft de Clinic Factory judolessen in samenwerking met en bij Zo Kinderopvang voor alle kinderen van Dinteloord. De Clinic Factory zorgt ook voor een judopak en -band.

De vijfweekse judocursussen zijn vorig jaar voor het eerst gegeven. Omdat deze clinics een groot succes waren, is dit jaar weer gekozen voor het programma Vallen en Opvang. De kinderen leren op een speelse manier werken aan de ontwikkeling van hun coördinatie en zelfvertrouwen.
En, ook grotere kinderen leren weerbaarder te worden. Je kijkt je tegenstander recht in de ogen en laat zien dat je er mag zijn. Ook leer je je te verdedigen bij duwen, slaan en schoppen, zonder agressief over te komen.

Naast het tuimeljudo voor de kleintjes (2,5 tot 4 jaar), zijn er ook judoclinics voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Wie vorig jaar de cursus heeft gevolgd, kan dit jaar meedoen aan de vervolgcursus. Voor alle cursussen geldt dat de laatste les een examenles is, waarbij de ouders aanwezig mogen zijn. De kinderen krijgen een heus diploma. Kosten voor de lessenreeksen van vijf clinics zijn € 57,50 incl. huur van het judopak en band.

De eerste les start om 11.00 uur op 23 september bij Zo aan de Westgroeneweg 43 in Dinteloord. De judoclinics zijn van 14.00 tot 15.00 uur en de vervolg judoclinics zijn van 15.30 tot 16.30 uur. Deze zijn in de gymzaal van basisschool de Petrus & Paulus.

Aan de cursus mogen alle kinderen uit Dinteloord meedoen. Bij de lessen is altijd een pedagogisch medewerker van Zo Kinderopvang aanwezig.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar anuijten@zokinderopvang.nl met de naam van het kind, leeftijd, (BSO-groep/klas) telefoonnummer en e-mailadres. Voor de tuimeljudo zijn 14 plaatsen beschikbaar en voor de (vervolg)judoclinics ieder 25 plaatsen. Wees er snel bij, want vol = vol.

« terug naar nieuws