5 jarig bestaan Van Vredenburchweg!

Maandag 1 augustus was het feest bij Zo Kinderopvang aan de Van Vredenburchweg in Rijswijk. De vestiging bestond toen exact 5 jaar. Het weer liet het toe dit te vieren met een heerlijk waterijsje voor alle kinderen en ouders.

In 2011 gingen we van start met de verbouwing van het pand waar tot dan toe Omroep West in gehuisvest was. Het voormalige kantoorpand werd omgebouwd tot mooie ruimtes geschikt voor kinderopvang.

We begonnen met een klein groepje kinderen

Gedurende 5 jaar is de vestiging steeds groter geworden. We begonnen met 1 klein groepje kinderen en inmiddels spelen er meer dan 120 kinderen in het gebouw verdeeld over 5 dagopvanggroepen en 2 bso groepen. En daar bleef het niet bij. Inmiddels hebben we ook voorschoolse- en tussenschoolse opvang voor kinderen die naar de Mariaschool gaan. We halen bij 5 scholen in de buurt kinderen op voor de naschoolse opvang en we hebben ook kinderen die alleen in de vakantie bij ons komen spelen!

Samen maakten we deze vestiging zo succesvol !

Door ons flexibele aanbod qua dagopvang en buitenschoolse opvang (bijna alles is mogelijk qua contractvormen) en de halve dagopvang die we aanbieden, spelen we goed in op de wensen van ouders.

We stimuleren de zintuigen op de babygroepen (snoezelen) en werken met maandelijkse thema’s met activiteiten die alle ontwikkelgebieden van een kind omvatten. Met een vast team van gediplomeerde pedagogisch medewerkers hebben we deze vestiging zeer succesvol gemaakt! Ook deden we Boekstart op onze locatie, waardoor ook voorlezen en taalontwikkeling nog meer gestimuleerd wordt.

Wilt u ook een rondleiding op onze locatie? Neem dan contact met Zo aan de Van Vredenburchweg!

« terug naar nieuws