Opbrengst filmavond Zo in de Watertoren voor Sophia Kinderziekenhuis

Kinderen van Zo Kinderopvang in de hoofdrol voor Sikkelcelziekte

Zo Kinderopvang in de Watertoren heeft tijdens de Lichtjesactie op 7 december jl. een cheque overhandigd van € 100,00 aan de Vrienden van Sophia. Deze bijdrage gaat naar onderzoek voor kinderen met Sikkelcelziekte. Dit bedrag was de opbrengst van een filmavond die eerder in Steenbergen was gehouden.

Filmavond Zo in de Watertoren

De filmavond zelf, die op 17 november plaatsvond, was super geslaagd. Het was een daverend succes met een grote opkomst. Het is een echt avondje uit geweest voor de ouders, met popcorn en M&M's. Ze hebben in de bioscoopzaal van Myra Ceti gekeken naar alle sterren van Zo in de Watertoren op het witte doek. Zo zagen de ouders hun kinderen in beeld tijdens groepsactiviteiten en individuele spelmomenten op de groep.

De ouders krijgen een DVD met de voorstelling erop tegen een kleine vergoeding. Daar hebben zij vooraf voor ingetekend. Na aftrek van alle kosten blijft een bedrag van € 100,00 over, waarvoor de ouders hartelijk dank!

Mooi kinderboek gekregen

‘Het is een hele onderneming, maar zo de moeite waard’, aldus Claudia Bervaes. Enthousiast hebben de vrienden van Sophia de twee medewerkers gisteravond ontvangen tijdens de lichtjesactie. Namens ouders en kinderen van Zo in de Watertoren hebben zij de cheque overhandigd.Tijdens de lichtjesactie prijkt onze naam in de hal van het Sophia Kinderziekenhuis. En Zo Kinderopvang kreeg nog een mooi kinderboek waarin Sikkelcelziekte wordt besproken. Hiermee kunnen wij kinderen met deze ziekte helpen bij de verwerking als een dergelijk kindje naar de opvang komt. 

« terug naar nieuws