Zo Kinderopvang vangt kinderen gratis op

Zo Kinderopvang en Rootz zetten in op geboortegolf

Zo Kinderopvang vangt op de avond van Valentijnsdag de kinderen van haar eigen ouders gratis op. Deze actie ondersteunt duidelijk de visie en missie van Zo Kinderopvang om ouders te ontzorgen.

Deze week hebben alle ouders van Zo Kinderopvang in de regio Den Haag een e-mail gekregen, waarin zij zich mogen opgeven voor gratis kinderopvang. Het gaat om 14 februari vanaf 18.15 uur tot 22.00 uur. De kinderen krijgen een warme maaltijd (c.q. flesje) en beleven een gezellige avond met de pedagogisch medewerkers. Er ligt een heel draaiboek klaar om ervoor te zorgen dat de kinderen het naar hun zin hebben. Omdat Zo Kinderopvang met vaste leidsters werkt, is het voor de kinderen een vertrouwde situatie.

Zo waarderen wij de klantentrouw van onze ouders

‘Wij geven veel uit om nieuwe ouders te werven en vinden het fijn om ook onze eigen ouders eens in het zonnetje te zetten’, aldus adjunct-directeur Pauline van Schie. ‘Toen één van onze medewerkers met dit idee kwam, hebben wij dit dan ook direct omarmd. Het past helemaal in ons beleid waarin wij als partner in opvoeding onze ouders graag ontzorgen. Dat zie je ook terug in ons aanbod van kinderkapper tijdens de opvang en het van en naar clubjes rijden. Binnenkort starten wij een hele nieuwe lijn waarin wij denken ouders nog meer tegemoet te komen. In deze beeldschermmaatschappij willen wij de kinderen meer naar buiten hebben en bewegen stimuleren, daarom zal de eerste Outdoor BSO binnenkort openen.

Binnenkort opent de Outdoor BSO

Kinderen van 4 t/m 12 jaar houden zich op de Outdoor BSO bezig met avonturen beleven en uitdagingen aangaan. Zo zijn er activiteiten als speurtochten, hutten bouwen, hout hakken, vuur maken, vliegeren en GPS tochtjes. Ze leren de natuurlijke omgeving kennen en nog zoveel meer. En dat alles onder professionele begeleiding.’

Rootz geeft korting aan Zo-ouders

Overigens vond één van de ouders de Valentijnopvang zo’n leuk idee dat hij graag deelnemende ouders € 10,00 korting geeft in zijn restaurant (www.rootz.nl). Ouders kunnen de bon downloaden in de privémail die zij hebben ontvangen. Verder zit er een menusuggestie bij, maar ouders mogen uiteraard ook à la carte eten.

Meer informatie over Zo Kinderopvang vindt u op www.zokinderopvang.nl of bel naar 0703458563.

« terug naar nieuws