Eerste Outdoor BSO in Rijswijk opent na de zomer

Informatieavond Outdoor BSO

Scouting en Zo Kinderopvang vinden elkaar in de combinatie opvang en outdoor

Zo Kinderopvang start na de zomervakantie een Outdoor buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Na school hutten bouwen, vuurtje stoken, bomen klimmen, dat wil toch iedereen.

De Outdoor BSO is een nieuw stoer concept, waarbij Zo Kinderopvang de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen prikkelt. Kinderen beleven avonturen en gaan uitdagingen aan met activiteiten als speurtochten, hutten bouwen, hout hakken, vuur maken, vliegeren en GPS tochtjes. Ze leren de natuurlijke omgeving kennen en nog zoveel meer. Eerder dit jaar startte de opvang al een Outdoor BSO in de Haagse Vogelwijk. Deze locatie blijkt een ongekend succes.

Tijd na school is waardevolle tijd. Zelf bepalen wat je wilt. Meedoen aan outdooractiviteiten of zelf initiatief nemen. Steeds zelfstandiger worden. Je bezighouden met avonturen, uitdagingen aangaan, spel, techniek en muziek midden in de natuur. En dat alles onder professionele begeleiding.

Dit type BSO is overgewaaid naar Nederland vanuit Denemarken, waar Outdoor BSO heel gebruikelijk is. Bekijk hier het filmpje dat Zo Kinderopvang op Facebook heeft gezet van een documentaire die Een Vandaag eerder uitzond.

Meer informatie?

Wil je er meer over weten, kom dan naar de informatieavond op donderdag 15 juni om 19.30 uur bij de Jaguars op het Julialaantje 18 in Rijswijk. De opvang haalt kinderen op van diverse scholen in Rijswijk. Een combinatie tussen reguliere BSO en Outdoor BSO is uiteraard ook mogelijk. Kijk ook op de vestigingspagina zelf.

« terug naar nieuws