BSO met actief buitenprogramma

Informatieavond nieuwe BSO Benoordenhout

Zo Kinderopvang start na de zomervakantie een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar met een actief buitenprogramma. Na school erop uittrekken, hutten bouwen, bomen klimmen, GPS-spellen doen, dat wil toch iedereen?

Met dit buitenprogramma prikkelt Zo Kinderopvang de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen, die zo avonturen beleven, uitdagingen aangaan met activiteiten zoals speurtochten, hutten bouwen, vliegeren, GPS tochtjes en nog zoveel meer. Ze leren de natuurlijke omgeving kennen en leren spelenderwijs hun eigen grenzen en die van de natuur.

Tijd na school is waardevolle tijd. Zelf bepalen wat je wilt. Meedoen aan de buitenactiviteiten of zelf initiatief nemen. Steeds zelfstandiger worden. Je bezighouden met avonturen, uitdagingen aangaan, spel, techniek en muziek midden in de natuur. En dat alles onder professionele begeleiding.

Meer informatie?

Wil je er meer over weten over deze BSO? Kom dan naar de informatieavond op donderdag 22 juni om 19.30 uur bij Zo aan de Jan van Nassaustraat (Jan van Nassaustraat 115) in Den Haag. De opvang haalt kinderen op van diverse scholen in Benoordenhout. Een combinatie tussen reguliere BSO en Outdoor BSO is uiteraard ook mogelijk. Kijk ook hier op de vestigingspagina van Zo aan de Jan van Nassaustraat.

« terug naar nieuws