Big Ben Kids internationaal label

Big Ben Kids internationaal label van Zo Kinderopvang

Corona Sanders-Koek, eigenaar van onder meer Zo Kinderopvang en KEKZ heeft haar handtekening gezet onder het koopcontract voor Big Ben Kids B.V. Hiermee bedient zij nu nog gerichter internationale gezinnen in de Haagse regio.
Dé kers op de taart tijdens het 25-jarig jubileumjaar van Zo Kinderopvang!

Big Ben Kids is een Engelstalig kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 12 jaar uit internationale gezinnen en is gevestigd aan de Zoutmanstraat in Den Haag. ‘Wij zien het als een mooie kans om onze expertise op het gebied van daycare en after school care te vergroten’, aldus eigenaar Corona Sanders - Koek. ‘Op de vestiging is de voertaal Engels. Ook het aanbod dat de teachers van Big Ben doen aan de kinderen is in het Engels. Dat is speciaal gericht op de behoefte van internationals. Daarin zie je bijvoorbeeld dat er veel aandacht is voor de pre school education, een onderdeel waar internationals veel waarde aan hechten’, vult directeur Leonie Wesseling aan. Dit is een mooie toevoeging aan de inmiddels uitgebreide diensten van Zo Kinderopvang in de kinderopvangmarkt.

Big Ben Kids als eigen label

Den Haag is dé internationale stad van recht en vrede met een steeds groter groeiende groep internationals. De schaalgrootte van Zo Kinderopvang en de expertise rond internationals van Big Ben Kids versterken elkaar bij het bedienen van internationale gezinnen. Oud-eigenaresse Nikki Idrissi zal de organisatie vanaf de zijlijn steunen als adviseur van deze kinderopvangtak.

Met de geweldige community spirit en het warme internationale karakter zal Big Ben Kids een begrip blijven als een op zichzelf staand label in de Haagse regio. 

« terug naar nieuws