Zo Kinderopvang nu ook in Haagse wijk Bezuidenhout

Zo Kinderopvang nu ook in Haagse wijk Bezuidenhout

Zo Kinderopvang start op 8 januari 2018 een nieuwe vestiging met dagopvang en buitenschoolse opvang in de Van der Wyckstraat in Den Haag. Een mooie toevoeging aan het inmiddels uitgebreide aantal locaties in de Haagse regio.

Zo aan de Van der Wyckstraat ligt in het hart van Bezuidenhout, in de buurt van een doorgaande weg. De locatie biedt dagopvang voor baby’s, dreumesen en peuters en buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf vier jaar in een ruim en mooi pand met een aangrenzende speeltuin. De pedagogisch medewerkers beleven de mooiste avonturen met de kinderen en leren de kinderen met uitdagingen omgaan.

Medewerkers met passie

Binnen spelen en ontdekken de kinderen heerlijk in de lichte, vrolijke ruimtes met volop spelmateriaal. Zoals op alle Zo vestigingen werkt een vast team pedagogisch medewerkers vol passie aan de ontwikkeling van de kinderen. Zo stimuleren zij de zintuigen op de babygroepen (snoezelen) en werken ze met maandelijkse thema’s. Daarin bieden ze activiteiten aan die alle ontwikkelgebieden van een kind omvatten en is er o.a. aandacht voor voorlezen en taalontwikkeling en gezonde voeding. Buiten beleven de kinderen vanuit deze veilige basis iedere dag weer de nodige avonturen en kunnen zij naar hartenlust buitenspelen in de afgesloten tuin of in de speeltuin. Daarnaast maken de pedagogisch medewerkers veel uitstapjes met de kinderen.

Diverse scholen in Bezuidenhout

Vanuit diverse basisscholen in de buurt haalt de organisatie kinderen op, zoals Basisschool De Lusthof in Voorburg of de Nutsschool Bezuidenhout. Overige scholen zijn op aanvraag mogelijk. ‘Wij zien dit als een mooie kans om ons aanbod dagopvang en buitenschoolse opvang in de Haagse regio verder uit te breiden’, aldus directeur Leonie Wesseling. Ook kunnen anderstalige ouders en kinderen op deze vestiging terecht, want alle schriftelijke communicatie is ook in de Engelse taal beschikbaar.

Wilt u het pand van binnen bekijken, vraag dan een rondleiding aan via de website of bel vestigingsmanager Bianca Baltus voor het maken van een afspraak op 06 155 87 999 of mail naar vanderwyckstraat@zokinderopvang.nl.

« terug naar nieuws