Zo Kinderopvang beloont klantentrouw met gratis oppasservice tijdens Valentijn!

Wegens succes ook in 2018 gratis oppas!

Zo Kinderopvang beloont ook dit jaar ouders voor klantentrouw

Deze week ontvangen alle ouders van Zo Kinderopvang in Delft, Den Haag en Rijswijk een e-mail, waarin staat dat zij zich mogen opgeven voor gratis oppas op 14 februari van 18.30 tot 21.30/22.00 uur. In West-Brabant en Tholen valt Valentijn op Aswoensdag (einde carnaval) en hebben de kinderen volop vakantie. Daarom geldt de actie nu alleen in Den Haag en omgeving. De ouders in West-Brabant en Tholen kunnen in de loop van het jaar een gelijksoortige actie tegemoet zien als dank voor hun klantentrouw!

Vorig jaar is deze actie al ingezet als pilot in de regio Den Haag. Ouders reageerden destijds massaal. Omdat Zo Kinderopvang met vaste leidsters werkt, is het voor de kinderen een vertrouwde situatie. Eén van de vestigingen had zelfs 40 extra kinderen in de avonduren! Reacties van ouders waren onder meer: ‘Als ouders van een tweeling komen we weinig aan onszelf toe. Dit voelt als meer dan zomaar een cadeautje!’ en ook ouders die weinig familie en dus achtervang in Den Haag hebben (denk hierbij aan kinderen van internationals), zijn er superblij mee! Het liep zo storm dat zelfs directeur Leonie Wesseling en adjunct-directeur Pauline van Schie op vestigingen hebben helpen oppassen.

Zo waarderen wij de klantentrouw van onze ouders

‘Wij geven veel uit aan promotie om nieuwe ouders te werven en vinden het fijn om ook onze eigen ouders eens in het zonnetje te zetten’, aldus adjunct-directeur Pauline van Schie. ‘Toen één van onze medewerkers met dit idee kwam, hebben wij dit dan ook direct omarmd. Het past helemaal in ons beleid waarin wij als partner in opvoeding onze ouders graag ontzorgen. Dat zie je ook terug in ons aanbod van kinderkapper tijdens de opvang en de zwemlessen.

Meer informatie over Zo Kinderopvang vindt u op www.zokinderopvang.nl of bel naar 0703458563.

« terug naar nieuws