Nieuwe Outdoor BSO-locatie Zo Kinderopvang in pand van Scouting Ferguson in Den Haag

Zo Kinderopvang start op 30 april 2018 een nieuwe Outdoor buitenschoolse opvang in het pand van Scoutinggroep Ferguson aan de Muurbloemweg 41 Den Haag. Een mooie toevoeging aan de reeds bestaande Outdoor BSO locaties in de Haagse regio.

De nieuwe Outdoor BSO is gehuisvest bij Scoutinggroep Ferguson en ligt in de Haagse wijk Bohemen en Meer en Bos, in de buurt van het strand en bosrijke omgeving. De locatie biedt buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf vier jaar.

Scoutinggroep Ferguson viert dit jaar samen met haar leden het 100-jarig bestaan van de scouting. Kinderen en jongeren besteden hier hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Ze ontwikkelen zich bij de Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren. Deze visie sluit mooi aan bij die van Zo Kinderopvang.

Zoals op alle vestigingen werkt een vast team pedagogisch medewerkers (leidsters) vol passie aan de ontwikkeling van de kinderen. De kinderen gaan zoveel mogelijk naar buiten de natuur in, waar ze heerlijk kunnen bewegen en ontwikkelen en de basiselementen van de natuur leren. Daarnaast worden er veel uitstapjes gemaakt naar het strand, de bossen en de omliggende sportverenigingen.

Vanuit diverse basisscholen in de buurt haalt de organisatie kinderen op, zoals de International School of The Hague, Basisschool Bohemen, Vrije School Wonnebald, Openbare Basisschool de Zonnebloem en De Kleine Keizer. Ook kunnen anderstalige ouders en kinderen op deze vestiging terecht.

Wilt u het pand van binnen bekijken, vraag dan een rondleiding aan via de website of bel Nicole van den Bergen van het Zo Hoofdkantoor voor het maken van een afspraak op 070 345 85 63 of mail naar ferguson@zokinderopvang.nl.

« terug naar nieuws