Zingend het voorjaar in met bekend #TVOH talent!

Bij de Rijswijkse vestigingen Zo aan de Van Vredenburchweg en Outdoor BSO Zo bij de Jaguars gaat het er muzikaal aan toe deze voorjaarsvakantie. Zij krijgen namelijk hooggeëerd bezoek van Voice of Holland deelneemster Shary-An!

Shary-An geeft muziekworkshops op 26 en 27 februari

De kinderen worden getrakteerd op een swingend uurtje door
Shary-An. Onder leiding van haar ontdekken de kinderen zelf hun muzikale talenten tijdens een muziekworkshop. Hoe leuk is dat!
Shary-An is op maandag 26 februari aanwezig op de BSO en op dinsdag de 27e op het kinderdagverblijf bij de Zo Kinderopvang vestiging Zo aan de Van Vredenburchweg in Rijswijk.

Zo avontuurlijk!

Het vakantieprogramma van de Rijswijkse BSO is verder avontuurlijk en vol met actie. De kinderen gaan heerlijk klimmen en klauteren, maken gezonde smoothies, ontvangen de Techniekbus en gaan zelfs terug naar de Riddertijd. Zo spannend! Bij de Outdoor BSO zijn er naast gezamenlijke activiteiten met de andere BSO ook heel veel buitenactiviteiten ingepland. Heerlijk de natuur in en van alles ontdekken!

Doe je mee?

Wil je een keertje meespelen in de vakantie en ben je 4-12 jaar? Kom dan snel een meespeelticket ophalen voor de voorjaarsvakanties bij de vestigingen Zo aan de van Vredenburchweg of Outdoor BSO Zo bij de Jaguars. De meespeelticket kunt u ophalen bij vestigingsmanager
Carola van de Molen aan de Van Vredenburchweg 73 in Rijswijk of informeer via vanvredenburchweg@zokinderopvang.nl

« terug naar nieuws