TheNextWomen100

Op 28 mei 2018 jl., werd tijdens een feestelijk evenement in de A’DAM toren in Amsterdam de TheNextWomen100 lijst bekend gemaakt. Dat is een lijst met de 100 meest succesvolle en invloedrijkste vrouwelijke ondernemers van Nederland. Corona Sanders-Koek, eigenares van Zo Kinderopvang en KEKZ, was aanwezig bij dit evenement en niet voor niets: ze is namelijk opgenomen in deze lijst.

Laat je veel vertellen maar niets wijsmaken!

Het Parool was tijdens het evenement aanwezig en vroeg succesvolle vrouwelijke ondernemers naar hun beste adviezen. Corona’s advies: “Laat je veel vertellen, maar niets wijsmaken. Sommige mensen denken al snel dat ze het beter weten dan jij - zeker als je een jonge, vrouwelijke ondernemer bent. Terwijl: jij kunt jouw bedrijf alleen verder brengen op jouw unieke manier."

Bij Zo Kinderopvang en KEKZ zijn we eigenlijk niet zo gevoelig voor ranglijsten. We doen wat we doen, omdat we er in geloven. Maar dat Corona op deze lijst staat is een groot compliment voor haar én een bevestiging dat we bij Zo Kinderopvang en KEKZ succesvol en vernieuwend bezig zijn. En daar zijn we dan stiekem toch wel heel erg trots op.

« terug naar nieuws