'Aan de bak' voor kinderdorp Meru

Bij drie vestigingen van Zo Kinderopvang in Den Haag doen kinderen mee aan de landelijke “Aan de Bakdag” op 25 oktober. Ze bakken heerlijke cupcakes en zamelen hier geld mee in voor SOS Kinderdorp Meru.

De opbrengst gaat naar kinderdorp Meru in Kenia, om daar de 13 huizen met in totaal 149 kinderen te ondersteunen. De vestigingen Zo aan de Van Vredenburchweg, Zo aan het Oosteinde en Zo aan de Van der Wyckstraat doen met mee met deze geweldige actie.

Gemeente Den Haag opent ook graffitimuur bij Van der Wyckstraat

Bij Zo aan de Van der Wyckstraat valt deze actie samen met de opening van een heuse graffitimuur die is opgezet met hulp van de gemeente Den Haag. Voor de opening van de muur en het nieuwe speeltoestel is er een afgevaardigde van de gemeente aanwezig. En er kunnen uiteraard lekkere cupcakes gekocht worden ten bate van Meru. De middag is geheel in Halloween thema.

Vredenburchweg en Oosteinde bakken samen

Bij Zo aan de Van Vredenburchweg en Zo aan het Oosteinde bakken ze samen op locatie Van Vredenburchweg 73. Vanaf 11 uur gaan de kinderen aan de slag met bakken en vanaf 15 uur kan er verkocht worden. Heeft u zin in een cupcake dan kunt u hiervoor terecht bij de tafel die vóór de kinderopvang locatie staat.
Er worden cupcakes gebakken met een speciaal pakket dat door de organisatie wordt aangeleverd. De cupcakes worden verkocht aan buurtbewoners, belangstellenden en ouders. De hele opbrengst gaat naar Meru. Komt u gezellig langs? 

« terug naar nieuws