RopaRun Dinteloord

Zo Kinderopvang in Dinteloord bij de RopaRun

Maandag 10 juni zijn de BSO's van Zo Kinderopvang en de dagopvang aan de Westgroeneweg aanwezig geweest tijdens de Roparun doorkomst in Dinteloord.

De vestigingen waren ook dit jaar weer gevraagd om vanaf de vroege uurtjes in de ochtend (7 uur) tot het eind van de ochtend (12 uur) te komen om de kinderen wat extra’s aan te bieden tijdens het zwaaien naar de voorbijkomende fietsers en hardlopers. Dit jaar stonden Claudia, Emine, Jozia en Mariska met schmink en glittertattoos voor de kinderen klaar. De kinderen konden een mooie armband maken met kralen of een mooie kleurplaat kleuren. Waarbij de schmink (lees: glitter tattoos) een overweldigend succes was! Daarnaast hebben we ook vlaggetjes en punchballonnen uitgedeeld, zodat de kinderen lekker konden zwaaien naar alle deelnemers. Zo werd het aanmoedigen nog een beetje leuker!

Wij van onze locaties waren nog eens extra trots, want onze eigen juf Wendy ging helpen in de catering van het team de Dintelstampers. Maar voor alle deelnemers van de Roparun, Gefelicicteerd namens Zo Dinteloord met deze geweldige prestatie!

« terug naar nieuws