Afbeelding

TheNextWomen100

Op 29 mei 2018 jl., werd tijdens een feestelijk evenement in de A’DAM toren in Amsterdam de TheNextWomen100 lijst bekend gemaakt. Dat is een lijst met de 100 meest succesvolle en invloedrijkste vrouwelijke ondernemers van Nederland. Corona Sanders-Koek, eigenares van Zo Kinderopvang en KEKZ, was aanwezig bij dit evenement en niet voor niets: ze is namelijk opgenomen in deze lijst.

Afbeelding

10 april open huis alle peuteropvang locaties Tholen

De peuteropvang locaties van Zo mogen gezien worden. Onze peuters zijn er klaar voor! Wij houden open huis en iedereen mag komen op 10 april van 09.00-11 uur.

Afbeelding

Zingend het voorjaar in met bekend #TVOH talent!

Voorjaarsvakantie programma Zo aan de van Vredenburchweg

Afbeelding

Nieuwe Outdoor BSO-locatie Zo Kinderopvang in pand van Scouting Ferguson in Den Haag

Zo Kinderopvang start op 30 april 2018 een nieuwe Outdoor buitenschoolse opvang in het pand van Scoutinggroep Ferguson aan de Muurbloemweg 41 Den Haag. Een mooie toevoeging aan de reeds bestaande Outdoor BSO locaties in de Haagse regio.

Afbeelding

Zo wordt voorlezen wel heel erg leuk!

Kinderen die al vroeg te maken krijgen met boeken, zijn taalvaardiger, kunnen sneller lezen en beter rekenen, blijkt uit onderzoek. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot de woordenschat en draagt bij aan de interactieve vaardigheden.
Mocht u voorleestips willen loop gerust de bibliotheek binnen of kom eens langs bij ons op het kinderdagverblijf Zo aan de Westgroeneweg in Dinteloord.