Afbeelding

Buiten slapen bij Zo in de Watertoren

In navolging op het succes van de buitenbedjes bij Zo aan de Klovenier en Zo op de Schans in Brabant zijn er nu ook buitenbedjes geplaatst Bij Zo in de Watertoren.

Afbeelding

Riouwstraat deelnemer Open monumentenweekend

Onze schitterende vestiging Zo Kinderopvang aan de Riouwstraat stelt haar pand open tijdens Open Monumentenweekend op zaterdag 8 en zondag 9 september aanstaande!

Afbeelding

Feestelijke opening BSO Zo Outdoor bij Ferguson

Zo Kinderopvang viert op 4 september a.s. vanaf 16.00 uur de opening van een nieuwe outdoor-locatie in Meer en Bos in Den Haag. Deze outdoor buitenschoolse opvang (BSO) is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. ‘Kinderen moeten weer naar buiten, risico’s leren nemen en vies worden’, aldus directeur Leonie Wesseling.

Afbeelding

TheNextWomen100

Op 29 mei 2018 jl., werd tijdens een feestelijk evenement in de A’DAM toren in Amsterdam de TheNextWomen100 lijst bekend gemaakt. Dat is een lijst met de 100 meest succesvolle en invloedrijkste vrouwelijke ondernemers van Nederland. Corona Sanders-Koek, eigenares van Zo Kinderopvang en KEKZ, was aanwezig bij dit evenement en niet voor niets: ze is namelijk opgenomen in deze lijst.

Afbeelding

10 april open huis alle peuteropvang locaties Tholen

De peuteropvang locaties van Zo mogen gezien worden. Onze peuters zijn er klaar voor! Wij houden open huis en iedereen mag komen op 10 april van 09.00-11 uur.