Afbeelding

Nieuwe Outdoor BSO-locatie Zo Kinderopvang in pand van Scouting Ferguson in Den Haag

Zo Kinderopvang start op 30 april 2018 een nieuwe Outdoor buitenschoolse opvang in het pand van Scoutinggroep Ferguson aan de Muurbloemweg 41 Den Haag. Een mooie toevoeging aan de reeds bestaande Outdoor BSO locaties in de Haagse regio.

Afbeelding

Zo wordt voorlezen wel heel erg leuk!

Kinderen die al vroeg te maken krijgen met boeken, zijn taalvaardiger, kunnen sneller lezen en beter rekenen, blijkt uit onderzoek. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot de woordenschat en draagt bij aan de interactieve vaardigheden.
Mocht u voorleestips willen loop gerust de bibliotheek binnen of kom eens langs bij ons op het kinderdagverblijf Zo aan de Westgroeneweg in Dinteloord.

Afbeelding

Zo Kinderopvang beloont klantentrouw met gratis oppasservice tijdens Valentijn!

Zo beloont de ouders voor klantentrouw met gratis oppas tijdens Valentijn.

Afbeelding

Zo Kinderopvang nu ook in Haagse wijk Bezuidenhout

Zo Kinderopvang start op 8 januari 2018 een nieuwe vestiging met dagopvang en buitenschoolse opvang in de Van der Wyckstraat in Den Haag. Een mooie toevoeging aan het inmiddels uitgebreide aantal locaties in de Haagse regio.

Afbeelding

Zo Kinderopvang breidt diensten uit met zwemles

Kinderen in groep 5 en 6 krijgen in de Haagse regio slechts op een handjevol scholen zwemles. Ouders zijn daarom genoodzaakt zelf de kinderen naar zwemles te brengen. In de vaak lastige combinatie van werk en privé is dat voor veel ouders doordeweeks niet haalbaar. En het weekend is veelal gereserveerd voor voetbal-, hockeyclubs of andere verenigingen. Zo helpen wij ouders!