Halve dagopvang voor de baby’s

Zo aan de Julianalaan biedt vanaf 1 februari 2013 ook halve dagopvang aan. Zonder een minimale afname!

Door de veranderende markt is Zo Kinderopvang& BSO continu op zoek naar vernieuwende vormen van dienstverlening. Door te luisteren naar de wensen van onze huidige ouders en nieuwe ouders hebben we begrepen dat er behoefte is aan halve dagopvang. Ouders willen niet altijd een hele dagopvang afnemen. Daarom kunnen ouders vanaf 1 februari 2013 ook een contract voor halve dagopvang kiezen. Vooralsnog zullen wij deze nieuwe opvangvorm alleen aanbieden op onze babygroep. Hieronder nog wat antwoorden op mogelijke vragen:

Wat is het uurtarief voor een halve dag?
7,29 per uur en 40,10 per dagdeel

Uit hoeveel uur bestaat een dagdeel?
5,5 uur van 07:30 -13:00 uur is ochtend. 13:00-18:30 is middag. In verband met zo veel mogelijk de rust op de groep te bewaren verzoeken wij ouders tussen 12.30 en 13.00 te brengen / te halen.

Bieden jullie ook halve dagopvang aan op de dreumes- en peutergroep?
Nee, helaas. Halve dagopvang bieden wij momenteel alleen aan op de babygroep.
Moet ik onze baby ook inschrijven voor halve dagopvang?
Ja, ook voor halve dagopvang moet u zich inschrijven en zullen wij net als bij hele dagopvang kijken of er plaats beschikbaar is.

Kan ik mijn halve dag behouden wanneer mijn kind doorschuift naar de volgende groep?
Nee, halve dagen kunnen alleen afgenomen worden op de babygroep. Wanneer er een overgang naar de dreumesgroep zal gaan plaatsvinden zal de vestigingsmanager u tijdig informeren.

Kan ik mijn huidige contract veranderen in een contract voor halve dagen?
Ja dat kan, wel geldt hierbij de opzegtermijn van uw huidige contract van 2 maanden

Wilt u meer informatie?

U kunt dan contact opnemen met Angelique Geboers, vestigingsmanager op 015-2146636 of per e-mail julianalaan@zokinderopvang.nl

« terug naar nieuws